Κάλεσμα για διακοπή συγκέντρωσης τροφίμων, νερού και ρουχισμού

Η συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών έχει οδηγήσει σε υπερπροσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας.
 
Μετά από έκκληση του Δημάρχου Ραφήνας –Πικερμίου, Ευάγγελου Μπουρνούς και του αντιδημάρχου, Γιώργου Κοκκόλη, η ΚΕΔΕ απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες και τους Αιρετούς να μη συγκεντρώνουν τρόφιμα, νερά και ρουχισμό καθώς υπάρχει υπερπροσφορά και είναι αδύνατη η διαχείριση του όγκου της.
 
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης «είναι συγκινητική η προσφορά των συμπολιτών μας για τους πληγέντες και τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Τους παρακαλούμε να διακόψουν σε αυτή τη φάση τη συγκέντρωση τρόφιμων, νερού και ρουχισμού. Όπως ενημερώθηκα από το δήμαρχο κ. Μπουρνούς και τον αντιδήμαρχο κ. Κοκκόλη, η προσφορά είναι τόσο μεγάλη που είναι αδύνατο να διαχειριστεί.

Σε συνεργασία με τον Δήμο και στο πλαίσιο της έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ σήμερα στην Ραφήνα θα καταρτιστεί κατάλογος με τις ανάγκες των πληγέντων προκειμένου οι πολίτες και οι φορείς να προσφέρουν στοχευμένα βοήθεια».
 
O αναλυτικός κατάλογος με τις ανάγκες των πληγέντων θα ανακοινωθεί μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή