Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κάλεσμα για να «μπλοκαριστεί» πλειστηριασμός κατοικίας ηλικιωμένης

Κυβέρνηση κι αντιπολίτευση, τραπεζίτες και τροϊκανοί, από κοντά και κάποιοι συμβολαιογράφοι, πετάνε λάσπη στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών ότι δήθεν «υπερασπίζεται τα σπίτια των πλουσίων».

Σκοπός τους, να πλήξουν το κίνημα που έχει ορθώσει τείχος αντίστασης και αλληλεγγύης, ώστε να αρπάξουν ανενόχλητοι τη λαϊκή περιουσία, κράτος και τραπεζίτες.

H ίδια η πραγματικότητα όμως, τους διαψεύδει:

«Αύριο Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Καρδίτσας, εκπλειστηριάζεται οικόπεδο με πλινθόκτιστη κατοικία, στην οποία ζει η γερόντισσα, χήρα, μητέρα του οφειλέτη. Τ’ ακίνητα, εμπορικής αξίας μόλις 20.000 ευρώ, βγαίνουν στο σφυρί από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας για οφειλή 41.028 ευρώ».

Να νομοθετήσουν, εδώ και τώρα, την κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την προστασία της περιουσίας των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων και τη διαγραφή των χρεών των φτωχών, των ανέργων, καθώς και όσων έχουν χρυσοπληρώσει τα δάνειά τους!

Σε θέλουμε μαζί μας!

Επειδή, αύριο μπορεί να είναι οι δικοί σου γονείς! Επειδή αύριο μπορεί να είναι τα παιδιά σου! Εσύ ο ίδιος!

Επειδή πρέπει να είμαστε πολλοί γιατί πολλή είναι και η τραγικότητα που μας κατακλύζει. Όλοι μαζί, πρόσωπα, συλλογικότητες, φορείς, ν’ αποτρέψουμε την ισοπέδωση.

Όλοι αύριο Τετάρτη στις 3:30 το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Καρδίτσας, για να προασπίσουμε την ανθρωπιά μας.

Κίνηση Πολιτών Ν. Καρδίτσας

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή