Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καλό …χειμώνα

Με βροχή αλλά με την θερμοκρασία σε συνθήκες …φθινοπώρου, υποδέχτηκαν σήμερα τα Τρίκαλα και ημερολογιακά τον χειμώνα.
Ο …εορταστικός μήνας για τα Τρίκαλα, ξεκίνησε σήμερα και ο «Μύλος των Ξωτικών» κάνει …ανεπίσημη πρεμιέρα αλλά ωστόσο η Δημοτική Αρχή Τρικάλων, ανέβαλε για αύριο στις 5.30 το απόγευμα την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της κεντρικής πλατείας, μια φωταγώγηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, παρόλο που η ΕΜΥ προβλέπει πάνω-κάτω τις ίδιες καιρικές συνθήκες και για αύριο.
Αυτός ο μήνας, παραδοσιακά αποτελεί την ελπίδα της οικονομικής ανάκαμψης επιχειρήσεων, την …χαρά μισθωτών όσων πληρώνονται ακόμη και λαμβάνουν δώρο Χριστουγέννων, των συνταξιούχων που λαμβάνουν πρόωρα και την επόμενη μηνιάτικη σύνταξη και φυσικά των παιδιών που ανυπομονούν για τις διακοπές των σχολικών μαθημάτων αλλά και για την έλευση του …Αι Βασίλη και να δούνε …χιόνι.
Ο μήνας επίσης του …απολογισμού της χρονιάς με υποσχέσεις που άλλες θα τηρηθούν και άλλες όχι για το νέο έτος και φυσικά μήνας που δίνει σε σχέση με άλλους περισσότερο χρόνο στις οικογένειες να βρεθούν μαζί.
Σαφώς μήνας πιο δύσκολος για όσους βρίσκονται στην δίνη της οικονομικής ύφεσης που καλούνται να …αυτοσχεδιάσουν για την επιβίωσή τους και ελπίζοντας ότι δεν θα αντιμετωπίσουν «βαρύ» χειμώνα.
Σε κάθε περίπτωση σταδιακά η πόλη των Τρικάλων, θα «φορέσει» τα …χειμωνιάτικα και τα …εορταστικά της τον πρώτο μήνα του χειμώνα και θα κληθεί να προσφέρει οπτικά τουλάχιστον μια εικόνα που θα προσπαθήσει να «καλύψει» την δύσκολη πραγματικότητα.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή