Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καλύτερο Εταιρικό Αυτοκίνητο για το 2020 αναδείχθηκε το Νέο Peugeot 2008!

Η εκδήλωση ανάδειξης των βραβείων «Εταιρικά Αυτοκίνητα της Χρονιάς» πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στις 24 Ιανουαρίου στο Παρίσι με πρωτοβουλία του ΚΕΜ. Με μεγάλη διαφορά το νέο Peugeot 2008 αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία “SUV Compact Business” καθώς προηγήθηκε μπροστά από 6 υποψήφια μοντέλα με συνολικά 42 πόντους αφήνοντας τον δεύτερο πίσω με πολύ μεγάλη διαφορά.

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε από μια επιτροπή 11 δημοσιογράφων. Οκτώ βραβεία απονεμήθηκαν σε οκτώ μοντέλα / νικητές μέσα από ένα σύνολο 54 οχημάτων που επιλέχθηκαν αρχικά για τις καινοτομίες τους αλλά και γιατί πληρούσαν κριτήρια που αφορούν οχήματα για εταιρικούς πελάτες.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό το βραβείο, καθώς το ΝΕΟ SUV PEUGEOT 2008 μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην αγορά και ήδη λαμβάνουμε πολύ ενθαρρυντικά και αισιόδοξα μηνύματα για την θέση του στην κατηγορία B-SUV. Εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο στυλ του ενώ προσφέρει την «ελευθερία της επιλογής» στους διαχειριστές πάρκων των εταιριών μεταξύ τριών τύπων κινητήρα: ηλεκτρικό, κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου.

Hugues de Laage, Directeur PSA Corporate Sales France

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή