Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καμικάζι… ετών 12 έσπειρε το χάος οδηγώντας το αυτοκίνητο της μητέρας του

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμους της δυτικής Αττικής, με πρωταγωνιστή έναν… 12χρονο μπόμπιρα – καμικάζι! Ο πιτσιρικάς είχε πάρει το αυτοκίνητο της μητέρας του και έτρεχε στο δρόμο, μέχρι που συνάντησε ένα μπλόκο της αστυνομίας, με αποτέλεσμα, για να αποφύγει τη σύλληψη, να μη σταματήσει αλλά να πατήσει γκάζι και να τραυματίσει στα πόδια με το αμάξι έναν από τους αστυνομικούς.

Αμέσως οι αστυνομικοί (που δεν είχαν καταλάβει την ηλικία του οδηγού), άνοιξαν πυρ εναντίον του, πυροβολώντας στα λάστιχα και καταδιώκοντας το ύποπτο όχημα. Ο ατίθασος νεαρός οδηγός, συνέχισε να τρέχει για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, παραβιάζοντας όλους τους ερυθρούς σηματοδότες και τα STOP. Μετά από όλα αυτά, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ακινητοποίηση του οχήματος, και όταν αυτό έγινε, οι αστυνομικοί με το δάχτυλο στη σκανδάλη, ζήτησαν από τον οδηγό του οχήματος να εξέλθει σιγά σιγά. Φυσικά, όταν είδαν μπροστά τους ένα 12χρονο παιδί έμειναν άφωνοι.

Στη συνέχεια ερεύνησαν το αυτοκίνητο αλλά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον ανήλικο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Ανηλίκων.

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή