Κανένα νέο κρούσμα στα Τρίκαλα το τελευταίο 24ωρο

Δεν καταγράφηκε κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη των Τρικάλων το τελευταίο 24ωρο, ενώ στη υπόλοιπη Θεσσαλία έχουν καταγραφεί 6 νέα κρούσματα

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από  15/8/2020 ώρα 14:00  έως 16/8/2020 ώρα 14:00

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid ’19.  2 κρούσματα διαμένουν σε άλλη γεωγραφική Περιφέρεια και διαγνώστηκαν στο Π.Γ.Ν.Λ μετά από συμπτωματολογία ενώ 1 ακόμη θεωρείται «ορφανό».

-Στην περιοχή της Καρδίτσας
Καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid ’19. 1 Κρούσμα αποτελεί στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος ενώ τα άλλα 2 θεωρούνται «ορφανά».

– Στην περιοχή της Σκιάθου
Καταγράφηκε 1 νέo κρούσμα Covid ’19. Το κρούσμα θεωρείται «ορφανό».©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή