Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κανένα θετικό μήνυμα για τετραμελή οικογένεια στο Βόλο, που σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο… δρόμο!

Κανένα θετικό μήνυμα για τετραμελή οικογένεια, που σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο… δρόμο, δεν έχει υπάρξει μέχρι και σήμερα, σύμφωνα με νέα γνωστοποίηση του «Εσταυρωμένου» .

Όπως αναφέρεται, «προ ημερών, είχαμε κάνει μια έκκληση για τη ανεύρεση στέγης, μετά από παράκληση μιας τετραμελούς οικογένειας.

Πρόκειται για δύο άνεργους γονείς με τα δύο τους παιδιά, που σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο δρόμο.

Δυστυχώς, σύμφωνα με το magnesianews.gr αν και διάβασαν την έκκλησή μας 1400 άνθρωποι, δεν φάνηκε κάποια λύση στον ορίζοντα, Το Δ.Σ του Συλλόγου -δια του Προέδρου του, π. Θεοδώρου Μπατάκα- συνομίλησε τηλεφωνικά μ’ έναν ξενοδόχο της περιοχής μας, φίλο του Συλλόγου μας, ο οποίος στο παρελθόν διευκόλυνε δεκάδες απόρους που του πρότεινε ο «Ε», του περιέγραψε το πρόβλημα της οικογένειας αυτής και μας έδωσε μια καλή τιμή, για 2 δωμάτια (για 60 μέρες φιλοξενίας), αλλά και πάλι ο Σύλλογος δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά. Το ποσόν ανέρχεται στα 2.400,00 Ε.

Οι μικροί χώροι φιλοξενίας του «Ε» δεν μπορούν να τους δεχτούν, διότι φιλοξενούνται 3 γυναίκες και 1 άνδρας.

Υπάρχουν στην πόλη μας δεκάδες ή και εκατοντάδες ακατοίκητα διαμερίσματα και μονοκατοικίες (ιδιοκτησίας των Δήμων, των Ιδρυμάτων και πολλών ιδιωτών) που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με την προσωρινή φιλοξενία κάποιων οικογενειών και προσώπων. Ναι, δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά θα πρέπει κάτι να γίνει. Δεν είναι λίγες οι εμπερίστατες οικογένειες στην περιοχή μας που κρυώνουν και ζουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης. Τα χρέη, η ανεργία, οι ασθένειες, τα φροντιστήρια των παιδιών και τόσα άλλα, τους έχουν καθηλώσει και ψυχολογικά. Αγωνιούν, κλαίνε και απελπίζονται. Αυτά εισπράττουν οι άνθρωποι του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»… Μακάρι, να βρεθεί κάτι, έστω και τώρα, για να βρει καταφύγιο και αυτή η άπορη οικογένεια».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή