Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Κανόνες Ασφαλείας στο Διαδίκτυο»

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πανελλαδικά με μεγάλη επιτυχία στον Ιανό της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη απο τις Εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα το νέο 10ο κατά σειρά μουσικό παραμύθι της Συγγραφέως & Παιδαγωγού Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου.

Συντροφιά με μικρούς μαθητές των Κέντρων Προσχολικής Αγωγής Fairyland το πατάρι του ΙΑΝΟΥ γέμισε χαμόγελα και τραγούδια .

Το θέμα της ασφάλειας στο Διαδίκτυο παρουσίασαν οι κύριοι Θωμάς Καρανίκας καθηγητής τριτοβαθμιας Εκπαιδευσης, IT Manager του New York College και ο Δαμιανός Δουίτσης εμπνευστής του ΟΑΣΙΣ  Κέντρου Απεξάρτησης από το Διαδίκτυο.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης υλοποίησε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Μάρνη Χατζηεμμανουήλ.

Πλήθος κοινού συμμετείχε ενεργά με ερωτήματα και με διάθεσή να γνωρίσει τους «Κανόνες Ασφαλείας στο Διαδίκτυο» και να επικοινωνήσει για το καλό των παιδιών μας και όλων μας γιατί το Διαδίκτυο δεν πρέπει να το ξορκίζουμε σαν κακό, αλλά οφείλουμε όλοι μας να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε σωστά και συνετά.

Το Μουσικό Παραμύθι της Λητούς « Ο Ιντερνετούλης στην παρέα μας» ξεκίνησε το μεγάλο του ταξίδι γνώσης και επικοινωνίας από τον φιλόξενο Ιανό και θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα προσφέροντας γνώση με οδηγό το SAFERINTERNET4KIDS.GR και την Unesco Πειραιώς και Νήσων Εικονογράφος Νίκος Γιαννόπουλος Μουσική Ελένη Σαμαρίνα ,τραγούδι Ελενα Γκατζά αφήγηση Δημήτρης Φωτίου, Σεβαστή Γκιέργκη,

Στο βιβλίο σχολιάζουν η Δρ Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού κα Νατάσσα Γιάννακα & ο Πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς και Νήσων κος Ιωάννης Μαρωνίτης .

To Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο Μουσείο Οίνου & Αμπέλου στον Τύρναβο, 13 στην Θεσσαλονίκη στην Προσχολική Αγωγή Balloynland 6μμ και 15 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στη Χερσόνησο του Ηρακλείου στην Κρήτη σε εκδήλωση Γονέων & Εκπαιδευτικών στο Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής Ζουζουνάκια.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή