Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κανονικά λειτουργεί η λαϊκή αγορά στην οδό Καραϊσκάκη

Νέα συνήθεια από την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 στα Τρίκαλα. Η λαϊκή αγορά μεταφέρθηκε και λειτουργεί σε έναν δρόμο παράλληλο με τους μέχρι τώρα δρόμους διεξαγωγής της. Η οδός Καραϊσκάκη, στο τμήμα της από την οδό Κολοκοτρώνη μέχρι την οδό Κονδύλη φιλοξενεί τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς. Από το πρωί, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Χρ. Ρόμπος και προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας βρίσκονταν στον χώρο, για να διευθετούν τα θέματα της μεταφοράς, δίνοντας λύσεις σε οτιδήποτε νέο ανέκυπτε. Ολες οι ανακατατάξεις θα διευθετηθούν και τις επόμενες ημέρες, αφού πάντα μια αλλαγή επιφέρει διαφοροποιήσεις. Πάντως οι τρικαλινοί/ες προσαρμόστηκαν αμέσως, ενώ η νέα κατάσταση αφορούσε στους εμπόρους και τους κατοίκους της οδού, που και αυτοί βλέπουν διαφοροποιήσεις στις συνήθειές τους. Βασικότερη εξ αυτών, η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης μέχρι τις 16:00. Ο Δήμος Τρικκαίων συζητά αι συνεργάζεται για όλα τα θέματα που τυχόν ανακύψουν, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, κατ’ εξαίρεση δεν θα εκδοθεί ανακοίνωση για τους νόμιμους μετέχοντες, όπως προβλέπει η ΠΝΠ για τα έκτακτα μέτρα λόγω κορονοϊού.

Ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει:

– Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, επιβατικών και επαγγελματικών,  στην οδό Καραϊσκάκη (από οδό Κολοκοτρώνη μέχρι οδό Κονδύλη) από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

– Απαγορεύεται αυστηρά η διατήρηση πάγκων στα πεζοδρόμια, πεζόδρομους, μπροστά από καταστήματα ή εισόδους κατοικιών, μετά το πέρας της αγοράς.
Η φιλοξενία της λαϊκής στη νέα θέση προϋποθέτει σεβασμό στους κατοίκους, τους πεζούς και τους καταστηματάρχες, για λόγους λειτουργικούς και αισθητικούς.

Ολη αυτή η μετακίνηση έγινε για τα έργα στη λαϊκή αγορά, που αναμορφώνεται μετά από τουλάχιστον 40 χρόνια, με έργα που ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί.
Σε αυτή τη φάση, γίνονται οι προεργασίες των συνεργείων στην περιοχή γύρω από την κεντρική πλατεία, για την πρώτη φάση των έργων. Σταδιακά, οι εργασίες θα συνεχιστούν και στις οδούς Ηρώων Αλβανικού Μετώπου και 28ης Οκτωβρίου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή