Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Κάνουμε την ανάγκη, Ιστορία»

Το προηγούμενο διάστημα εξελίχθηκαν διεργασίες ανάμεσα σε νέες και νέους μέλη του ΜέΡΑ25 και την Πολιτική Γραμματεία σχετικά με την οργάνωση του φοιτητικού και νεολαιίστικου κόσμου του ΜέΡΑ25. Η απόφαση που πάρθηκε μετά από συζήτηση και με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, είναι το προσεχές διάστημα να οργανωθούν εκδηλώσεις και συζητήσεις σε πανεπιστήμια και χώρους πολιτισμού γύρω από τις διεκδικήσεις, τα αιτήματα και τις ανάγκες της νέας γενιάς, εκείνων των ανθρώπων που μεγάλωσαν μέσα στην φρίκη των μνημονίων και πολλοί εξ αυτών αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν. Στόχος είναι πριν το 1Ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25 να έχει προηγηθεί, μια Ιδρυτική Συνδιάσκεψη νεολαίας του κόμματος.

Ακολουθεί το κάλεσμα της νεολαίας του ΜέΡΑ25:

Η νεολαία του ΜέΡΑ25 οργανώνεται και σε προσκαλεί να συμμετέχεις 

Το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019, στις 12:00 το μεσημέρι, η νεολαία του ΜέΡΑ25 διοργανώνει ανοιχτή συνάντηση/συζήτηση γνωριμίας στα κεντρικά γραφεία του ΜέΡΑ25 στην οδό Μαυρομματαίων 15 (2ος όροφος), ΤΚ 10434, Αθήνα, Πεδίο του Άρεως, ΗΣΑΠ Βικτώρια.

Οι νέες και οι νέοι την τελευταία δεκαετία ήταν το μεγαλύτερο θύμα της εφαρμογής των μνημονίων και των πολιτικών της λιτότητας, η ανεργία στις μικρές ηλικίες εκτινάχτηκε, χιλιάδες συμπολίτες μας μετανάστευσαν, η χρηματοδότηση της παιδείας συνεχώς μειώνεται, οι δομές των σχολείων εξακολουθούν να είναι ανεπαρκείς, οι συνθήκες εργασίας εξευτελιστικές κ.ο.κ.

Πως θα απαντήσουμε εμείς σε όλα τα παραπάνω και σε μια σειρά τέτοιων ζητημάτων που η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει;

Σε περιμένουμε και σε προσκαλούμε για να οργανώσουμε τα επόμενα μας βήματα, ενόψει και του επικείμενου 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25.

Εσύ θα λείπεις από τις εξελίξεις;

Νεολαία ΜέΡΑ25

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή