Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καραβόπορος: Επανεκκίνηση για το έργο κατασκευής δρόμου και νέας γέφυρας

Ενεργοποιήθηκε ξανά προ λίγων ημερών ο εργολάβος – Επικαιροποιημένες οι μελέτες

Μετά από μια μακρά παύση, το έργο κατασκευής του νέου δρόμου και της νέας γέφυρας στον Καραβόπορο στα Τρίκαλα ενεργοποιήθηκε ξανά.

Ο εργολάβος, πραγματοποιεί εργασίες στα βάθρα ενώ από πλευράς των υπηρεσιών εκφράζεται η εκτίμηση ότι το έργο «θα τρέξει» σημαντικά το επόμενο διάστημα και με τη βοήθεια των καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Trikalanews.gr ο Θανάσης Τσιάρας από την Π.Ε. Τρικάλων, η καθυστέρηση οφειλόταν σε ένα λάθος κατά το οποίο δεν συμπεριλήφθηκαν στις απαλλοτριώσεις επτά ιδιοκτήτες εκτάσεων. Το θέμα πλέον λύθηκε και ο εργολάβος συνεχίζει κανονικά τις εργασίες.

Να σημειωθεί βέβαια ότι οι πλημμύρες δεν άφησαν ανεπηρέαστα τα έργα. Πέρα από τις συνθήκες που διαμόρφωσαν στις παραποτάμιες περιοχές εμποδίζοντας τη συνέχιση του έργου, οι εργολάβοι στην πλειοψηφία τους απασχολήθηκαν στην αντιμετώπιση των έκτακτων καταστάσεων που προέκυψαν αφήνοντας στην άκρη τα έργα που είχαν αναλάβει.

Όσον αφορά τις μελέτες, σύμφωνα με τον κ. Τσιάρα, επικαιροποιούνται ώστε τα έργα να είναι πιο ανθεκτικά και λαμβάνοντας υπόψη πιο ακραίους πλέον παράγοντες.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή