Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καρδίτσα: Άναψαν κεράκια πάνω στις ράγες του τρένου

Μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η κινητοποίηση μαθητών του νομού Καρδίτσας και ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν σήμερα στον σιδηροδρομικό σταθμό κρατώντας πανό και πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, τουλάχιστον 13 σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι υπό κατάληψη ή γίνεται αποχή από τα μαθήματα, το πρωί της Παρασκευής.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ βαριά, ενώ παρούσα ήταν και η μητέρα του άτυχου Βάιου Βλάχου που ήταν επιβάτης στο μοιραίο τρένο.

Οι ράγες γέμισαν λουλούδια και κεριά από τα παιδιά που έκαναν πορεία και πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές. Κανενός τα μάτια δεν έμειναν στεγνά και κανενός η ψυχή δεν έμεινε ανέγγιχτη.

Στην αερογέφυρα, τα κρεμασμένα πανό κατήγγειλαν ένα έγκλημα και έθεταν αναπάντητα ερωτηματικά για μία τραγωδία που τρεις μέρες μετά κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει.

Η μεγάλη μαθητική πορεία ολοκληρώθηκε στις 12. Η μητέρα του συμπολίτη τους βρήκε τις ανοιχτές αγκαλιές εκατοντάδων παιδιών που για κάποιες στιγμές που δεν μπορεί κανείς να συλλάβει, έγιναν όλα παιδιά της.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή