Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καρδίτσα: «Φώτισε» τον δρόμο προς τις γιορτές το «άναμμα» του Χριστουγεννιάτικου δέντρου (Φωτό +Βίντεο)

Σε …τροχιά εορτών βρίσκεται και επισήμως o Δήμος Καρδίτσας από το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, καθώς σε μία πανηγυρική τελετή φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην κεντρική πλατεία της έδρας του Δήμου και της πρωτεύουσας του νομού.

Μέσα από κανάλια φωτός, χορού και μουσικής ήρθε η αντίστροφή μέτρηση για το άναμμα των λαμπιονιών στο 12 μέτρων έλατο που περίμενε υπομονετικά εδώ και δώδεκα μέρες περίπου τη μεγάλη στιγμή.

Την ίδια ώρα η φαντασμαγορικά στολισμένη πόλη σε δρόμους, πλατείες και φυσικά στο Παυσίλυπο (έστω και χωρίς θεματικό πάρκο μετά από αρκετά χρόνια), με τις βιτρίνες των καταστημάτων να συμβάλουν κι αυτές σημαντικά, βοηθούν στο να αλλάξει η διάθεση και να μπούμε όλοι σε ρυθμούς Χριστουγέννων.

Στην κεντρική πλατεία κατά την τελετή φωταγώγησης του «βασιλιά των γιορτών» βρέθηκαν πολλές εκατοντάδες Καρδιτσιώτες.

Κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς στην πραγματικότητα σε αυτά είναι αφιερωμένες ετούτες ημέρες και τα δικά τους χαμόγελα τις δίνουν πραγματικό νόημα.

Το χορό των εκδηλώσεων, παρουσία Αη Βασίλη που έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των παιδιών, άνοιξε η φιλαρμονική του Δήμου με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες να γεμίζουν την ατμόσφαιρά και να προδιαθέτουν για την συνέχεια.

Ο πραγματικός χορός ήρθε αμέσως μετά μέσα από ένα πολύ όμορφο μουσικοχορευτικό δρώμενο από Σχολή χορού της πόλης.

Η μεγάλη στιγμή ήρθε λίγο αργότερα με τον δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο, παρουσία σύσσωμης σχεδόν της Δημοτικής Αρχής, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και του Εμπορικού Συλλόγου να απευθύνει ένα ευχετήριο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και όλους τους δημότες να τονίζει την προσπάθεια που έγινε από τον Δήμο για να στολιστούν η πόλη και τα χωριά και να ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση, με όλο τον κόσμο να συνοδεύει που οδήγησε στην φωταγώγηση του δέντρου.

Το πάρτι μόλις είχε αρχίσει για να συνεχιστεί μ’ ένα κεφάτο και γιορτινό μουσικό πρόγραμμα από τους μουσικούς Χαρά Σακελλαροπούλου, Άγγελο Σιανίδη, και Στέργιος Ρεντζούλη.

πηγή: karditsalive.net

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή