Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καρδίτσα: Γρήγορα δοκιμαστικά (rapid tests) τη Δευτέρα στα χωριά του πρώην Δήμου Μητρόπολης

Τεστ και για παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορών της Καρδίτσας

Γρήγορα δοκιμαστικά (rapid tests) θα γίνουν την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου  στην κεντρική πλατεία στην Μητρόπολη και θα αφορούν στους κατοίκους όλων των χωριών του πρώην Δήμου Μητρόπολης (Μητρόπολη, Αγ. Γεώργιος, Ξυνονέρι, Γεωργικό, Κρύα Βρύση, Πορτίτσα, Φράγκο καθώς και στο Παλαιοκλήσι).

Τα tests που είναι δωρεάν για όλους, γίνονται από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, θα ξεκινήσουν στις 10:30 και θα ολοκληρωθούν στις 14:30.

Να υπογραμμίσουμε ότι όσοι προσέλθουν θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο τους  και ειδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ θα παίρνει το δείγμα.

Η εξέταση είναι πολύ απλή, διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα και εντός ολίγων λεπτών προκύπτει το αποτέλεσμα για το οποίο ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται με μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο.

Να τονιστεί ότι όσοι προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

Και για παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορών

Εξάλλου το πρωί της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου και για δυο ώρες ( 9 με 11 το πρωί) στο χώρο που γίνεται η εμποροπανήγυρη θα βρίσκεται συνεργείο του ΕΟΔΥ για να κάνει τεστ στους παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορών της Καρδίτσας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται με τα αυτοκίνητα τους και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ ή να έχουν κάποιο έγγραφο στο οποίο  αναγράφεται.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή