Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καρδίτσα: Μια πόλη μαγική, μια πόλη λουσμένη στο φως…

Την Τετάρτη ημέρα του Πολιούχου Αγ. Σεραφείμ στην κεντρική πλατεία η τελετή έναρξης – Θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στην πλατεία Πλαστήρα

Φέτος τα Χριστούγεννα στην Καρδίτσα θα είναι μαγικά. Το Παυσίλυπο, το Μαγεμένο Δάσος έχει απλώσει τη μαγεία και την ομορφιά του σε όλη την πόλη.

Η κεντρική πλατεία με το στολισμένο δέντρο, με την εξαιρετική φάτνη, αλλά και τη στρόγγυλη χριστουγεννιάτικη μπάλα λουσμένη στο φως  έχει αποκτήσει άλλη όψη.

Η πλατεία δικαστηρίων για πρώτη φορά τόσο όμορφα στολισμένη με τον τεράστιο φωτεινό Άγγελο που έχει στηθεί και δίνει τον τόνο, ο κεντρικός πεζόδρομος με τον υπέροχα φωτισμένο θόλο που “ταξιδεύει” τον διερχόμενο  στη μαγεία της πόλης και ταυτόχρονα τον οδηγεί στο μαγεμένο δάσος.

Η πλατεία Πλαστήρα και αυτή φόρεσε τα γιορτινά της ενώ το Παυσίλυπο λουσμένο στο φως των προβολέων και των χριστουγεννιάτικων φώτων με τις υπέροχες κατασκευές του Παύλου Βησσαρίου και με τη συνεχή φροντίδα του Γιάννη Παραθύρα και όλων των συνεργατών τους απέκτησε μαγικές ιδιότητες.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με τον φωτισμό που επιμελείται η κ. Μ. Κατσιφού με τους συνεργάτες της, να επεκτείνεται σε περισσότερους δρόμους της πόλης, σε  πλατείες, πάρκα αλλά σταδιακά και στις κοινότητες του Δήμου. “Φροντίζουμε όλα να είναι στη θέση τους στις 4 του Δεκέμβρη οπότε οργανώνουμε τη μεγάλη τελετή έναρξης στην κεντρική πλατεία” δηλώνει ο δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος που παρακολουθεί από κοντά την όλη προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι του Δήμου καθώς και μια σειρά εθελοντές που συνδράμουν την προσπάθεια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προγραμματιστεί η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία τις πρώτες βραδυνές ώρες της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου ημέρα του Πολιούχου Αγ. Σεραφείμ και ημέρα τοπικής αργίας.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. με θεατρικό δρώμενο που οργανώνει το Θέατρο “Όψεις” στην Κεντρική πλατεία, θα ακολουθήσει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το δήμαρχο Καρδίτσας με τη συνοδεία τη Φιλαρμονικής του Δήμου.

Στη συνέχεια όλοι οι συγκεντρωμένοι διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο, θα μεταβούν στην είσοδο του Μαγεμένου Δάσους όπου και θα γίνουν τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου.

Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι που θα στηθεί στην πλατεία Πλαστήρα με πρωταγωνιστές τους διάσημους youtubers και Djs SUPERSAN και BLEND MISHKIN που αναμένεται να ξεσηκώσουν το πλήθος.

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή