Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καρδίτσα: Ο Βαϊόπουλος για τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Συκοφαντικά δημοσιεύματα με ενέπλεξαν σε ενέργειες που ουδεμία συμμετοχή είχα»

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο Γιώργος Βαϊόπουλος, μετά και τον αποκλεισμό του από τη λίστα των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Αγαπητοί συμπολίτες

Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα αρνητικό και αποτέλεσε ένα απρόσμενα ισχυρό σοκ  σε όλους μας.

Για μία ακόμη φορά θέλω  να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους 4000 και πλέον πολίτες που με υποστήριξαν με την ψήφο τους, θα είμαι δίπλα τους.

Στις εκλογές της 25 Ιουνίου θα δοθεί η μάχη των μαχών και την κρίσιμη αυτή στιγμή ο καθένας μας οφείλει να αναλάβει την ευθύνη πουν του αναλογεί ,προέχει η ενότητα και δεν περισσεύει κανείς.

Η προσπάθειά μου να πείσω τους πολίτες να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι συνεχής.

Παράλληλα έχω πολιτικό και ηθικό χρέος πρωτίστως στους 4000 συμπολίτες, αλλά και σε όλους τους πολίτες του Νομού, να τοποθετηθώ δημόσια και να απαντήσω στις εναντίον μου μεθοδεύσεις, οι οποίες τελικώς οδήγησαν στον αποκλεισμό και την αντικατάστασή μου από το ψηφοδέλτιο.

Συκοφαντικά δημοσιεύματα με ενέπλεξαν σε ενέργειες που ούτε γνώριζα, ούτε είχα σχέση και προφανώς ουδεμία συμμετοχή.

Η υπόθεση απασχολεί τη δικαιοσύνη, κανείς δεν με έχει καλέσει για οποιασδήποτε μορφής εξηγήσεις και καμία αναφορά δεν έχει γίνει  στο όνομά μου πέρα από ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα που διακινήθηκαν από συγκεκριμένους δημοσιογραφικούς και αντίπαλους πολιτικούς κύκλους.

Δυστυχώς μια ισχνή μειοψηφική εσωκομματική ομάδα, συνεπικουρούμενη από την τοπική κομματική ηγεσία, υιοθετώντας ανακρίβειες και ψεύδη επεδίωξε και τελικά κατάφερε τον αποκλεισμό μου από το ψηφοδέλτιο. Συκοφαντίες που ταυτίστηκαν με τις πολιτικές ύβρεις των αντιπάλων. Είναι η ίδια ομάδα που εναντιώνεται σε κάθε μορφή διεύρυνσης και ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία. Αυτό ακριβώς που αντιπροσώπευε και η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο με την οποία ταυτίστηκαν 4000 και πλέον πολίτες δείχνοντας εμπιστοσύνη στο όραμα του Αλέξη Τσίπρα και στο πρόσωπό μου.

Στις 25 Ιουνίου βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα εκλογική μάχη για την κοινωνία. Τώρα είναι η ώρα της μέγιστης δυνατής συσπείρωσης όλων των προοδευτικών πολιτών χωρίς εξαιρέσεις, προσωπικές στρατηγικές και αποκλεισμούς , για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΙΣΟΤΗΤΑ –ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΠΡΟΟΔΟ .

Στο δύσκολο αυτό αγώνα δίνουμε όραμα και ελπίδα στην κοινωνία αποτρέποντας την ηγεμονική παντοδυναμία της δεξιάς.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Θα τον στηρίξω και την επόμενη μέρα θωρακίζοντας την πρωταγωνιστική παρουσία του Προέδρου μας στην πολιτική ζωή .

Ο αγώνας για τη Χώρα και τον τόπο μου την Καρδίτσα θα είναι συνεχής και σταθερός ώστε να μείνει ζωντανή η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αγρότης – Κτηνοτρόφος

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή