Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καρδίτσα: Τοποθετούνται νέα φωτιστικά led στην οδό Καποδιστρίου

Βασίλης Τσιάκος: Κάνουμε το Δήμο μας πιο φωτεινό για να σταματήσουν κάποιοι λίγοι, να βλέπουν σκιές και φαντάσματα

Εργασίες για την τοποθέτηση νέων φωτιστικών τύπου led βρίσκονται σε εξέλιξη στην οδό Καποδιστρίου στην πόλη της Καρδίτσας.

Οι εργασίες ξεκίνησαν στην αρχή της εβδομάδας και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθούν. Με την εγκατάσταση των νέων φωτιστικών θα αναβαθμιστεί σημαντικά ο φωτισμός στην εν λόγω περιοχή.

Με βάση τη μελέτη και επειδή έγινε υπόγεια τοποθέτηση  του  εναέριου δικτύου της ΔΕΗ, προβλέπεται να γίνει ο φωτισμός με σιδηροιστούς ύψους 6,00 μ. και φωτιστικά σώματα LED 65-70 W. Στο χώρο όπου εκτελούνται εργασίες βρέθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

Ο κ. Τσιάκος ενημερώθηκε για τις εργασίες που εκτελούνται και για την πορεία που θα ακολουθήσει το έργο. Αμέσως μετά δήλωσε: «Η τοποθέτηση νέων σύγχρονων φωτιστικών επί της οδού Καποδιστρίου θα αναβαθμίσει τον νυχτερινό φωτισμό στην περιοχή ενώ συγχρόνως θα βοηθήσει στην αύξηση της ασφάλειας πεζών και διερχόμενων οδηγών καθώς και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Ωστόσο η μεγάλη αλλαγή για το Δήμο Καρδίτσας και για τους δημότες του, θα έρθει μέσα από τον διεθνή διαγωνισμό που υλοποιούμε, για την αντικατάσταση του συνόλου των φωτιστικών σωμάτων σε όλη την επικράτεια του Δήμου Καρδίτσας, μέχρι και το πιο απομακρυσμένο σημείο του δικτύου. Πρόκειται για μια μεγάλη και σημαντική απόφαση που θα αλλάξει τα δεδομένα στην ποιότητα και στη ποσότητα του φωτισμού ενώ συγχρόνως θα εξοικονομήσει ενέργεια κάνοντας το Δήμο μας πιο «πράσινο». Και όλα αυτά χωρίς ο Δήμος να βάλει ούτε ένα ευρώ επιπλέον από τα όσα πληρώνει σήμερα. Μάλιστα θα προκύψει και οικονομικό όφελος το οποίο φυσικά θα επιστρέψει στο Δήμο και στον Δημότη. Θα φωτίσουμε λοιπόν το Δήμο μας και στο πιο σκοτεινό του σημείο ώστε να σταματήσουν κάποιοι ελάχιστοι και μίζεροι, να βλέπουν σκιές και φαντάσματα. Ο Δήμος Καρδίτσας αλλάζει, γίνεται καλύτερος, γίνεται φωτεινός και απολύτως διάφανος όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε ορισμένα τρωκτικά της δημόσιας σφαίρας, που έχουν απολύτως απαξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου, με τα παραμύθια που από κοινού εφευρίσκουν ως καλά συνεταιράκια» κατέληξε στη δήλωση του ο Δήμαρχος Καρδίτσας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή