Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καρδίτσα: Τοποθετούνται πινακίδες κάθετης σήμανσης στην Μυρίνη

Στην Κοινότητα βρέθηκε ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Τ.Κ. Μυρίνης ικανοποίησε η Δημοτική αρχή Καρδίτσας. Ειδικότερα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας άρχισε από το πρωί της Πέμπτης να τοποθετεί κάθετη οδική σήμανση για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Συνολικά θα τοποθετηθούν πάνω από 80 πινακίδες σήμανσης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ενώ όπου απαιτείται θα γίνει και οριζόντια σήμανση (διαγραμμίσεις). Την Τ.Κ. Μυρίνης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Δ. Τζιόλια και τον τοπικό σύμβουλο κ. Δ. Κόκκαλη.

Και οι δυο ευχαρίστησαν τον δήμαρχο, γιατί η δημοτική αρχή επιλύει ένα σημαντικό πρόβλημα του χωριού, που σχετίζεται με τη ασφάλεια των κατοίκων και των διερχόμενων οδηγών. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του συνεχάρη τους δύο εκπροσώπους της Μυρίνης για τη συνεχή προσπάθεια τους για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού.

Επίσης υπογράμμισε ότι μέσα από τη γόνιμη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τα κατά τόπους κοινοτικά συμβούλια, γίνεται σημαντικό έργο σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου το οποίο σταδιακά αλλάζει την εικόνα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή