Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καρδίτσα: Είχε θησαυρίσει 76χρονη εξαιτίας αφελών

Συνελήφθη στην Καρδίτσα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, 76χρονη σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη. 
 
Αστυνομικός της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, προσποιούμενη την πελάτισσα, μετέβη στην οικία της 76χρονης. Εκεί, αφού αρχικά η 76χρονη προέβλεψε το μέλλον με χρήση καρτών-ταρώ, στην συνέχεια παρέδωσε στην Αστυνομικό, αυτοσχέδια συσκευασία από αλουμινόχαρτο που περιείχε σκόνη άγνωστης χημικής σύνθεσης, με το ανυπόστατο πρόβλημα επίλυσης οικογενειακών της προβλημάτων και παρέλαβε για τις υπηρεσίες της ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.
 
Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνες προέκυψαν άλλες 2 περιπτώσεις απάτης με παρόμοιο τρόπο σε βάρος 2 γυναικών, ηλικίας 45 και 53 ετών.
 
Συγκεκριμένα, η δράστιδα, από το 2006 έως το 2016, κατάφερε να αποσπάσει τμηματικά από τα θύματά της το συνολικό χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ περίπου.
 
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή της 76χρονης σε άλλα όμοια αδικήματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή