Ελλάδα

Καταβολή του ΚΕΑ για τον μήνα Οκτώβριο

18 Oct 2017
Καταβολή του ΚΕΑ για τον μήνα Οκτώβριο

Με απόφαση της Υπουργού Εργασίας εγκρίθηκε η μεταφορά της πίστωσης για την πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Με απόφαση της Υπουργού Εργασίας εγκρίθηκε η μεταφορά της πίστωσης για την πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) μηνός Οκτωβρίου.

Κατόπιν τούτου τα χρήματα θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους την επομένη ημέρα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

admins
Author: admins


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Κηδεία Ευαγγελής Ζάχου την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στα Τρίκαλα

Η Ευαγγελή Ζάχου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου…

Read More


Αναμενόμενη ήττα για τις γυναίκες του ΑΟ Τρίκαλα 2011 – 8-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα

Ο ΑΟ Τρίκαλα 2011 ηττήθηκε 8-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών 2025-26, σε ματς που έδειξε τη…

Read More


Θεοδοσιάδης: «Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε υπό την πίεση του πρωταθλητισμού»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε μετά την ισοπαλία 1-1 ΑΟ Τρίκαλα – Ελασσόνα για πίεση πρωταθλητισμού, τραυματισμό Κατσαμάγκα και στόχο βαθμών.

Read More


Γ’ Εθνική: Λαμία και Λευκίμμη στο απόλυτο – Αποτελέσματα και βαθμολογία

Λαμία και Λευκίμμη συνεχίζουν με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στη Γ’ Εθνική. Όλα τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η…

Read More


Γ’ Εθνική: ΑΟ Τρίκαλα – Ελασσόνα 1-1, κατώτερος των περιστάσεων ο ΑΟΤ

Ισοπαλία 1-1 για τον ΑΟ Τρίκαλα με την Ελασσόνα στη Γ’ Εθνική. Προβλημάτισε η εικόνα του ΑΟΤ στην πρεμιέρα και…

Read More


Ο Θανασάκης-τσολιάς ξεσήκωσε το Τρικαλινό Παζάρι – Λαχειοπώλης και χορευτής σε ένα μοναδικό στιγμιότυπο

Μοναδικό στιγμιότυπο στο Τρικαλινό Παζάρι 2025: ο λαχειοπώλης Θανασάκης-τσολιάς χορεύει με κέφι ενώ τραγουδά ο Μπάμπης Αντωνίου, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.