Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με ποινή πέντε ετών για εκδικητική πορνογραφία

Ένοχος για την τέλεση κακουργήματος κρίθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και του επιβλήθηκε πενταετής κάθειρξη με αναστολή, με το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης να υιοθετεί ουσιαστικά την πρότερη εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της εκδικητικής πορνογραφίας με θύμα πρώην σύντροφό του.

Λόγω του ανασταλτικού χαρακτήρα της έφεσής του για την καταδίκη σε πρώτο βαθμό για πλημμεληματικές κατηγορίες και δεδομένου ότι αναβαθμίστηκαν στον δεύτερο σε κακουργήματα, ο πρώην παρουσιαστής είναι σαν να δικάστηκε σε πρώτο βαθμό. Έτσι, θα ασκήσει έφεση και σε αυτή την απόφαση και αναμένεται να δικαστεί σε Πενταμελές Εφετείο σε δεύτερο χρόνο. Μέχρι τότε θα παραμείνει ελεύθερος.

Επιπλέον, η έδρα αποφάσισε να του επιβάλλει τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς θεωρείται ύποπτος για φυγή, καθώς και το χρηματικό πρόστιμο των 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ, ο καταδικασθείς άκουσε την απόφαση των δικαστών χωρίς να αντιδράσει.

Κατηγορούνταν για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση (εκδικητική πορνογραφία).

Αίτημα υπέβαλλε επίσης η πλευρά της καταγγέλλουσας να γίνει κεκλεισμένων των θυρών η δίκη, το οποίο έγινε δεκτό. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Υπενθυμίζεται ότι για την παραπάνω υπόθεση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

Πηγή: efsyn.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή