Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταδίκη της αντιπεριφερειάρχου Μαγνησίας για δημόσιες αντεγκλήσεις με υπάλληλο

Σε έξι μήνες, με αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη για συκοφαντική δυσφήμιση υπαλλήλου της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών, που σύμφωνα με την καταγγελία της έκανε αναρτήσεις σε ώρα εργασίας στα κοινωνικά δίκτυα, γι΄αυτό και υπήρξε παρέμβασή της.

Η διαμάχη της κ. Κολυνδρίνη, σύμφωνα με το magnesianews.gr με τον υπάλληλο εξελίχθηκε τον Ιανουάριο του 2019 και οι συνομιλίες τους ηταν δημόσιες μέσα από το facebook.

Η κ. Κολυνδρίνη του ζήτησε να εργαστεί, εκείνος της απάντησε σε έντονο προσωπικό ύφος, με την αντιπεριφερειάρχη να δηλώνει προσβεβλημένη και με την σειρά της τον κατηγόρησε ότι δεν μπορεί στο εργασιακό 8ωρο να ικανοποιεί την ματαιοδοξία του με αναρτήσεις και φορώντας ακουστικά για να ακούει μουσική. Υπέρ της κ. Κολυνδρίνη κατέθεσαν περιφερειακοί σύμβουλοι και εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα, ενώ παρών στην δίκη ήταν κι ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός.

Μάρτυρες κατηγορίας για την κ. Κολυνδρίνη δεν υπήρχαν, ενώ ο συνήγορος του υπαλλήλου που μήνυσε την αντιπεριφερειάρχη έκανε λόγο για καταπάτηση των εργασιακών του δικαιωμάτων. Η ίδια στην απολογία της δήλωσε πως κανείς υπάλληλος δεν μπορεί να ξεχωρίζει από το σύνολο και τόνισε πως ο συγκεκριμένος εργαζόμενος όχι μόνο δεν είναι διωκόμενος , αλλά είναι τοποθετημένος σε υπηρεσία που προβλέπεται από τον Νόμο η καταβολή επιδομάτων για έξτρα εργασία.

Η εισαγγελική πρόταση ήταν η απαλλαγή της αντιπεριφερειάρχη , ενώ η έδρα επέβαλλε 4 μήνες φυλάκιση, αλλά για να είναι η δυνατή η κατάθεση έφεσης αναβαθμίστηκε η ποινή σε 6 μήνες.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή