Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταδίωξη και σύλληψη ληστών στα Τρίκαλα

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ 4 άτομα σε αστυνομική επιχείρηση.

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Σοφάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, συνελήφθησαν 4 άτομα ηλικίας 22, 28, 30 και 45 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος 33χρονου και 32χρονου που διαπράχθηκε στους Σοφάδες.

Οι δράστες χθες το βράδυ μετέβησαν με ΙΧΕ αυτοκίνητο σε κατάστημα 33χρονου στους Σοφάδες. Εκεί ο 22χρονος με τον 28χρονο εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος και αφού χτύπησαν με τα χέρια τους τον 33χρονο ιδιοκτήτη και τον 32χρονο, τους προκάλεσαν σε διάφορα σημεία τους σώματός τους σωματικές βλάβες, τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από συρτάρι μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ ο 30χρονος τους ανέμενε στην είσοδο.

Στην συνέχεια, οι 3 δράστες επιβιβάστηκαν στο προαναφερόμενο όχημα, όπου τους ανέμενε ο 45χρονος συνεργός τους και διέφυγαν.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και αναζητήσεις των Αστυνομικών, εντοπίσθηκαν λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθησαν οι 3 από τους δράστες στην πόλη των Τρικάλων, ενώ ο τέταρτος στην Καρδίτσα.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο του.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή