Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταγγελία Λαρισαίου για άγριο ξυλοδαρμό από ομάδα νεαρών

Τον άγριο ξυλοδαρμό του από ομάδα νεαρών σε κεντρικό σημείο της πόλης, κατήγγειλε Λαρισαίος στο larissanet.gr.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε χθες Τετάρτη, περίπου στις 3.30 μετά τα μεσάνυχτα όταν ο άνδρας που κινούνταν με το ποδήλατο του σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας ακινητοποιήθηκε από τέσσερις – πέντε νεαρούς. Στη συνέχεια δέχτηκε ξυλοδαρμό, συνοδευόμενο από ύβρεις και απειλές.

Οι νεαροί, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία ήταν από 19 μέχρι 25 ετών, εγκατέλειψαν αιμόφυρτο τον άντρα στο σημείο και στη συνέχεια ο ίδιος, χωρίς βοήθεια,  κατευθύνθηκε  στην πλατεία Λαού και με ταξί μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.  Τα τραύματα στον άντρα παραμένουν εμφανή σε πόδια και πρόσωπο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο άντρας μετέβη στην Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο καταγγέλλων έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους συγκεκριμένους νεαρούς. Άλλα δύο περιστατικά σύμφωνα με τον ίδιο έγιναν σε βάρος του, τον περασμένο Μάιο. Η αφορμή της επίθεσης  φέρεται να είναι μια παρατήρηση που έκανε στους νεαρούς οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά έχοντας ως «ορμητήριο» προαύλεια σχολείων – τις ώρες που οι μονάδες παραμένουν κλειστές – στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Οι νεαροί φέρεται να «στάμπαραν» έκτοτε τον άνδρα και όταν τον εντόπισαν τη νύχτα της 28ης Ιουνίου, τον ακολούθησαν μέχρι που ήταν μόνος του και προχώρησαν στην επίθεση.

Ο άνδρας καταγγέλλει το περιστατικό και ζητά τη συνδρομή της αστυνομίας για να εντοπιστούν οι δράστες καθώς όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά φοβάται για τη ζωή του, όπως και να κυκλοφορήσει στη Λάρισα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή