Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταγγελία-σοκ για σεξουαλική κακοποίηση στην «Κιβωτό του Κόσμου» στο Βόλο

Νέες αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» έκανε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» μίλησε αποκλειστικά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο αποκαλύπτοντας πως από την καταγγελία του 19χρονου, από την οποία άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου», προκύπτει πως κακοποιούταν σεξουαλικά ακόμη ένας τρόφιμος της δομής του Βόλου.

Συγκεκριμένα στην καταγγελία αναφέρεται πως η κακοποίηση έγινε πριν 4-5 χρόνια και κατονομάζεται συγκεκριμένο άτομο, το οποίο αν και αναζητήθηκε στη δομή του Βόλου δεν βρέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο αυτό κατοικεί αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, στην περιοχή του Παγκρατίου και αναμένεται να εντοπιστεί.

Αρνιόταν την εμπλοκή της Εκκλησίας

Την ίδια ώρα, εκκλησιαστικοί κύκλοι επιβεβαιώνουν ότι κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια ανώτατοι κληρικοί, ορισμένοι από αυτούς και αρχιεπίσκοποι της Ελλάδος έχουν προσπαθήσει να πείσουν τον πατέρα Αντώνιο, από τη στιγμή που είναι ιερέας να τεθεί η «Κιβωτός» υπό την εποπτεία της Εκκλησίας.

Η απάντηση του πατέρα Αντώνιου υπήρξε κατηγορηματικά αρνητική με την πρόφαση πως η δομή είναι προσωπικό του δημιούργημα και δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή της Εκκλησίας κάτι στο οποίο επέμενε πάντοτε.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή