Καταγγελίες για έργο που «δήθεν» ολοκληρώθηκε στον Δήμο Πύλης

Σε θέση επίθεσης η παραταξη Θεοδ. Χήρα για το προπονητικό κέντρο

Διαστάσεις καταγγελίας παίρνει η συζήτηση του θέματος δημιουργίας προπονητικού κέντρου στον Δήμο Πυλης.

Όπως καταγγέλλει η παράταξη Θεοδωρου Χήρα το έργο δεν παραδόθηκε ως έπρεπε ενώ η δημοτική Αρχή επιχειρεί την διαδικασία παραδοσης παραλαβης.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Η Δημοτική Αρχή έφερε προς συζήτηση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο το παρακάτω θέμα:

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή προπονητικού κέντρου στη θέση Κορπ στο Τ.Δ. Βροντερού του Δήμου Πύλης»”

Όπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε από το Δήμο Πύλης με τυμπανοκρουσίας και ουδέποτε ολοκληρώθηκε στην μορφή που εξαγγέλθηκε.

Να θυμίσουμε προεκλογικό δελτίο του Δημάρχου Πύλης κ.Μαράβα στις Δημοτικές Εκλογές του 2019:

“Μετά από καθυστερήσεις ετών, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, για να μπει σε τροχιά υλοποίησης το προπονητικό κέντρο στο θέση «Κορπ» στο Βροντερό του Δήμου Πύλης.

Ένα έργο που θα τονώσει αναπτυξιακά τον ορεινό όγκο της περιοχής. Σήμερα στο δημαρχείο Πύλης υπογράφηκε η σύμβαση με τίτλο «Κατασκευή Προπονητικού Κέντρου στη θέση Κόρπ στο Τ.Δ. Βροντερού του Δήμου Πύλης» μεταξύ του δημάρχου Κ. Μαράβα και του κ. Άγγελου Τσιουτσιουβάλα, νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου «Τσιουτσιουβάλας Αγγελος & ΣΙΑ Ε.Ε.» εργοληπτικής επιχείρησης.

Το έργο έχει προϋπολογισμό δαπάνης 610.000 ευρώ,Το Αθλητικό Κέντρο θα γίνει στην Κοινότητα Βροντερού στη θέση «Κορπ», σε απόσταση 1χλμ από τον οικισμό Βλάχας με 1.200 μέτρα υψόμετρο. Η κατάλληλη γεωμορφολογία του εδάφους καθώς και το υψόμετρο θεωρούνται ιδανικά για την προπόνηση των αθλητών.

Η έκταση είναι περίπου 18 στρέμματα με το Δήμο Πύλης να έχει την αποκλειστική κυριότητα.

Προβλέπεται η κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου διαστάσεων 100Χ64 μέτρα και περιμετρικού στίβου 400 μ. με 6 διαδρόμους και μία κύρια ευθεία 6 διαδρομών και περίφραξη του χώρου.

Σε δήλωσή του επίσης ο δήμαρχος ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ένα έργο χρόνων γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Το Αθλητικό Κέντρο Κορπ.

Το αθλητικό κέντρο θα καλύπτει την προετοιμασία αθλητών στίβου, ποδοσφαίρου αλλά και άλλων ολυμπιακών αθλημάτων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Θα λειτουργήσει σαν σημείο αναφοράς των αθλητών και θα συντελέσει στην τουριστική ανάπτυξη και στην οικονομική αναθέρμανση τόσο του νομού αλλά και της Θεσσαλίας γενικότερα.»”.

Τελικά, αυτά που αναφέρονταν στο δελτίο τύπου του 2019, ότι ΘΑ κατασκευαζόταν, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και με τι τελικά παραλαμβάνουν.

Με τέτοια ψεύδη και υποσχέσεις, κατάφεραν να εξαπατήσουν τους Δημότες του Δήμου Πύλης και να υφαρπάξουν την ψήφο τους.
Όμως, όπως λέει η λαϊκή παροιμία “Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”.

Ήρθε η ώρα ο λαός του Δήμου Πύλης να τους βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!!!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Η πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών σε συνεργασία με την Google αποσκοπεί στη βελτίωση της παραγωγικότητας και την ψηφιακή μετάβαση του …
Πενήντα Χρόνια Μεταπολίτευση: Το Κυπριακό Άγος

Πενήντα Χρόνια Μεταπολίτευση: Το Κυπριακό Άγος

Πενήντα χρόνια από τη μαύρη επέτειο της εισβολής του ΑΤΤΙΛΑ στη Μεγαλόνησο, που δυστυχώς ταυτίζεται με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας …
Έφυγε από τη ζωή η Αγόριτσα Σεμερτζίδου

Έφυγε από τη ζωή η Αγόριτσα Σεμερτζίδου

Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων …
Σκιάθος: Άνδρας συνελήφθη για κλοπή τσάντας

Σκιάθος: Άνδρας συνελήφθη για κλοπή τσάντας

Άμεση αντίδραση της αστυνομίας οδήγησε στην ανάκτηση των κλοπιμαίων …