Καταγγέλλει …πραξικόπημα η ΔΑΚΕ

Τι απαντά στην χθεσινή αποκάλυψη του trikalanews.gr για διοίκηση Πρωτοδικείου στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων.
 
Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ Εργατικού Ν. Τρικάλων, με τίτλο «ΟΧΙ στο πραξικόπημα ΝΑΙ στην ενότητα και την μαζικότητα», αναφέρει τα εξής:
«Με μια πραξικοπηματική ενέργεια οι «συνάδελφοι» της παράταξης της ΑΣΚΕ, οι οποίοι δεν παρουσιάστηκαν στις 17/1/18 στο δικαστήριο προκειμένου να ορισθεί προσωρινή διοίκηση, όπως είχε συμφωνηθεί και ενώ δήλωναν οικονομική δυσχέρεια, αναγκάζοντας μας ουσιαστικά να  καταβάλουμε το χρηματικό ποσό  που απαιτούνταν για την εκδίκαση μόνον εμείς προχώρησαν σε ΜΟΝΟΜΕΡΗ διορισμό διοίκησης στο Εργατικό μας Κέντρο, αποκλείοντας τις υπόλοιπες παρατάξεις και μάλιστα την 1η παράταξη με βάση τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών.
 
Αυτοί που  δεν είχαν χρήματα για την από κοινού κατάθεση αιτήματος διορισμού προσωρινής διοίκησης , αυτοί που έκαναν τα ΠΑΝΤΑ για να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες του συνεδρίου κρατώντας ΚΛΕΙΣΤΟ για 2,5 περίπου χρόνια το Ε.Κ. Τρικάλων, ω εκ του θαύματος βρήκαν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για να διορίσουν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ μονοπαραταξιακή διοίκηση.
 
Με την ενέργεια τους αυτή και τα προσχήματα που έθεταν εδώ και 2,5 χρόνια απέδειξαν ότι είχαν ένα και μόνο στόχο!!!
 
ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ…
 
Ότι δεν κατόρθωσαν εκλογικά το έπραξαν δικαστικά!!!
 
Είναι όμως βαθιά νυχτωμένοι εάν πιστεύουν ότι η παράταξη μας θα μείνει απαθής σ’ αυτήν την  ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  & ΑΝΤΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ τους ενέργεια.
 
Θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για να κατοχυρώσουμε το δημοκρατικό μας δικαίωμα., η πόλη μας να έχει το Εργατικό Κέντρο που της αξίζει!!!
 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΜΑΖΙΚΟ, ΠΟΛΥΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ! Ένα Εργατικό Κέντρο που θα αγωνίζεται για την λύση των προβλημάτων των εργαζομένων και όχι για την δημιουργία περισσοτέρων προβλημάτων, όπως αυτοί επιθυμούν.
 
Εμείς θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις λύσεις και όχι στα προβλήματα.
 
Τα παιχνίδια για την καρέκλα τα αφήνουμε για τους… καρεκλοκένταυρους».
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή