Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταιγισμός ανακοινώσεων από τον ΑΟΤ BC

Μήτσας στο προπονητικό – Ψύρρας στο ρόστερ

Ήταν να μην ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις από το Τμήμα Μπάσκετ του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ και έκτοτε δεν έχουν σταματημό.

Μέσα σε λιγότερο από 24ωρο ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μήτσα στη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης, αλλά και του Τρικαλινού Δημήτρη Ψύρρα ως παίκτη που θα απαρτίσει το ρόστερ της νέας σαιζόν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Η διοίκηση του ΑΟΤ BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γιώργο Μήτσα.

Ο κ. Μήτσας είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ έχοντας εργαστεί σε Ικάρους, Γόμφους, Δαναούς, Trikala FBA ενώ συμμετείχε σε διεθνή προπονητικά camp με έδρες το Illinois, την Iowa, το LSU, το Wisconsin και το Niles.

Σε δηλώσεις του ο Μήτσας τόνισε:

Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και πιο πολύ ευχαριστώ από καρδιάς όλο τον οργανισμό για τη στήριξη που μου παρείχε σε ένα προσωπικό θέμα υγείας το οποίο δεν μου επέτρεψε να χαρώ από κοντά την περσινή πετυχημένη σεζόν.

Εύχομαι το πιο πολύτιμο αγαθό σε όλους που είναι η υγεία και από την πλευρά μου υπόσχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πρωταγωνιστήσει στη National League 1.

ΥΓ: Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση!

Η διοίκηση του ΑΟΤ BC ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ψύρρα. Ο 29χρονος Τρικαλινός γκαρντ έχει ύψος 1,92μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». Έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στους Γόμφους, Φάρσαλα, Αίολος-Γόμφοι και τους Ικάρους Trikala Basket.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ψύρρας τόνισε: “Είμαι ευχαριστημένος για την μεταγραφή μου στον ΑΟΤ και ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Πέρυσι η ομάδα στηρίχθηκε κυρίως σε νεαρούς παίκτες και είχε πετυχημένη πορεία.

Θέλω από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι στους στόχους των Τρικάλων και εύχομαι να έχουμε υγεία. Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”

#ourClub_ourCity_ourRules_TRIKALA

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή