Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού Τρικαλινού για ξένα… «κερατιάτικα»

Μπήκε σε οικονομικές περιπέτειες στα καλά καθούμενα και καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι …ελέφαντας.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr σε οικονομικές περιπέτειες στα καλά καθούμενα μπήκε ο Τρικαλινός Α.Κ. που είδε να του κατάσχεται τραπεζικός λογαριασμός, για οφειλή στον Δήμο Τρικκαίων λόγω «εισφοράς σε χρήμα» για ιδιοκτησία στην περιοχή Αριστερά οδού Καλαμπάκας.

Όμως ο «παθών» δεν είχε ποτέ την εν λόγω ιδιοκτησία στην κατοχή του και λανθασμένα του βεβαιώθηκε η οφειλή για οικόπεδο που δεν του ανήκει.

Ο Δήμος Τρικκαίων όμως του βεβαίωσε βασική οφειλή 930,19 ευρώ και η οφειλή με τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής ανέρχονται σήμερα στο ποσό των 1.124,63 ευρώ που αυξάνεται κάθε μήνα λόγω αναπροσαρμογής…

Σαν μην έφτανε αυτό, ο Δήμος Τρικκαίων για να εισπράξει την οφειλή που …κατασκεύασε σε βάρος του «θύματος», μπήκε σε τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτει ο Τρικαλινός στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας και πήρε το ποσό που βρήκε των 302,53 ευρώ (183,31 ευρώ για την βασική οφειλή και 119,22 ευρώ για τις προσαυξήσεις).

Όταν το «θύμα» διαπίστωσε ότι η …λαθροχειρία, έγινε από τον Δήμο Τρικκαίων, κατέθεσε αίτηση στις 28 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Τρικκαίων, ζητώντας να του επιστραφεί η …κλοπή και να κοιτάξουν τα κιτάπια τους καλύτερα για τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου.

Αφού στον Δήμο Τρικκαίων ξανακοίταξαν την υπόθεση, διαπίστωσαν ακόμη μια … γκάφα που ταλαιπώρησε ακόμη ένα δημότη και τώρα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να επιστραφεί το ποσό που …απαλλοτριώθηκε επί μήνες και προφανώς θα επιστραφεί άτοκο και όχι τοκισμένο όπως θα ήταν στην Τράπεζα ως αχρεωστήτως εισπραχθέν.

Δηλαδή ο Δήμος για κάποιους μήνες εκμεταλλεύτηκε τα χρήματα του Δημότη (εκατοντάδες τέτοιες περιπτώσεις) και του τα επιστρέφει …άτοκα.

Ωραίο κολπάκι…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή