Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο για τον Οργανισμό Υδάτων Θεσσαλίας – “Έξαλλος” ο Κουρέτας…

Βλέπει απαξίωση και “εκδικητικότητα” γιατί δεν “βγήκε” ο Περιφερειάρχης που στήριξε η Κυβέρνηση

Στα “χαρακώματα” βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας με την Κυβέρνηση, με αφορμή πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε και εμπεριέχει τον Οργανισμό Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας.

Ο κ. Κουρέτας, κάνει λόγο για απαξίωση αφού δεν ενσωματώθηκαν και φαίνεται ότι δεν εξετάστηκαν στον βαθμό που θα έπρεπε οι ενστάσεις αλλά και οι προτάσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο της διαβούλευσης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, “Σχεδόν μια μέρα μετά τη λήξη της δημόσιας διαβούλευσης για τον οργανισμό υδάτων Θεσσαλίας κατατέθηκε πολυνομοσχέδιο που περιέχει τον οργανισμό . Η διαβούλευση είχε 556 σχόλια . Το νομοσχέδιο 123 άρθρα . Γιατί τέτοια συμπεριφορά στη Θεσσαλία; Δεν δικαιούμαστε κάτι καλύτερο;

Δεν φταίνε οι Θεσσαλοί πολίτες που τόσες δεκαετίες το πολιτικο σύστημα δεν φρόντισε να θωρακίσει την Θεσσαλία με αντιπλημμυρικα έργα που είχαν υποδειχθεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια . Γιατί έγινε η διαβούλευση ; Γιατί μας πετάτε στα μούτρα τόση απαξίωση ; Ας πούμε ότι θέλατε ένα άλλο περιφερειάρχη. Ο κόσμος όμως ; Τι φταίει…”

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή