Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταβούτας: Προβληματισμός για τα έργα που δεν ξεκινούν

Δουλειά αυτή την εβδομάδα πιάνει ο εργολάβος που έχει αναλάβει την ανάπλαση της παραποτάμιας περιοχής του Ληθαίου, και σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 του αντιδημάρχου Γιώργου Καταβούτα οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τα φανάρια στην Κανούτα με κατεύθυνση προς την Όθωνος.

«Δεν με προβληματίζουν τόσο πολύ τα έργα όπως η πλατεία, που εννοείται ότι πρέπει να γίνει, αλλά έργα που δεν έχουν ανοίξει, πχ η οδός Καρδίτσης. Αυτό που ανέφερα στη συνάντηση του Δημάρχου με τους εργολάβους είναι τα έργα που έχουν ανοίξει και ταλαιπωρούν την πόλη, να τελειώσουν το γρηγορότερο δυνατό.

Στην ανάπλαση του Ληθαίου θα μπούμε αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας όμως από την Κανούτα, από το καφέ Diverso δηλαδή. Κάναμε μια διαφοροποίηση στη μελέτη, γιατί όλο το κομμάτι της Όθωνος και Κανούτα είχε στη μελέτη γρανιτοκυβόλιθο, σαν της 25ης Μαρτίου δηλαδή. Όμως, επειδή είναι δρόμος με μεγάλη κυκλοφορία, το αλλάξαμε σε ασφαλτικό. Δεν το είχαμε δει από την αρχή.

Θα δουλεύουμε από τη μια πλευρά της Όθωνος, αυτή του ποταμού, όπου θα αφαιρεθεί οριστικά και η νησίδα που βρίσκεται τώρα στο μέσον του δρόμου. Εκεί, στην πλευρά του ποταμού θα τοποθετηθεί και η συνέχεια του ποδηλατόδρομου, ενώ σε επόμενη φάση θα αλλάξουμε και τις πλάκες των πεζοδρομίων στην απέναντι πλευρά της Όθωνος».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή