Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταζητείται ο δράστης που άρχισε να πυροβολεί στους δρόμους του Στρασβούργου

   Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αστυνομικές Αρχές με 420 αστυνομικούς στο σύνολό τους να βρίσκονται επί ποδός για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ο οποίος άρχισε να πυροβολεί και να σκορπάει το θάνατο στους δρόμους του Στρασβούργου σήμερα το πρωί.

   Σε βίντεο που τραβήχτηκε την ώρα της επίθεσης, φαίνονται καθαρά οι άνθρωποι που τρέχουν να σωθούν και ακούγονται οι κραυγές φόβου.

    Φαίνεται επίσης ένας άνδρας πεσμένος στο πεζοδρόμιο να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από άλλους ανθρώπους ενώ ανακρίνονται 5 άτομα από τις Αρχές.

   Η αναζήτηση του 29χρονου δράστη γίνεται με την συνδρομή επίγειων και εναέριων δυνάμεων καθώς θεωρείται επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια.

   Σύμφωνά με ανακοίνωση κυβερνητικού στελέχους, ενδέχεται να μην βρίσκεται ο δράστης ακόμη στην Γαλλία ενώ είναι ανάγκη να εξακριβωθεί αν η ενέργεια αυτή ήταν τρομοκρατικής προέλευσης.

   Ο απολογισμός της επίθεσης είναι 4 νεκροί και 13 τραυματίες εκ των οποίων οι 8 είναι σοβαρά ενώ τα περισσότερα από τα θύματα ήταν άντρες.

   Όπως αναφέρθηκε, μερικά από τα θύματα πυροβολήθηκαν εξ επαφής στο κεφάλι ενώ  δεν υπήρξε κανένα παιδί που να πέσει θύμα της επίθεσης.

   Ο 29χρονος δράστης πάντως, παραμένει ασύλληπτος ενώ οι δυνάμεις της τάξης κάνουν τα αδύνατα δυνατά για τον εντοπισμό του.

ΠΗΓΗ: www.kathimerini.gr

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή