Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατεδαφίστηκε ετοιμόρροπο κτήριο της Μητρόπολης στην οδό Τζαβέλλα

Τέλος εποχής για κτήριο δείγμα μιας άλλης εποχής για την πόλη των Τρικάλων

Κατεδαφίστηκε σήμερα ένα ετοιμόρροπο κτήριο στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων. Πρόκειται για κτήριο που βρίσκεται στην κυριότητα της Ιεράς Μητρόπολης, Τρίκκης, Γραδικίου και Πύλης επί της οδού Τζαβέλα, δίπλα ακριβώς από το κτήριο της Π.Ε. Τρικάλων.

Η απόφαση της κατεδάφισης είχε αναφερθεί σε ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, και λήφθηκε μετά από αρκετές διαβουλεύσεις, μιας και το συγκεκριμένο κτήριο αποτελούσε δείγμα μιας άλλης εποχής, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των τότε επαγγελματικών χώρων. Δυστυχώς όμως, ο χρόνος και η δυσκολία συντήρησης, άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους με αποτέλεσμα η κατεδάφιση να αποτελεί μονόδρομο ώστε να μην υπάρχει επικινδυνότητα για τους διερχόμενους.

Έτσι σήμερα, γράφηκε και ο επίλογος. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος, που παραμένει αρκετά υποβαθμισμένος από άποψη υποδομών είναι η αλήθεια, φιλοξενεί κι άλλα κτήρια αντίστοιχης αρχιτεκτονικής, που ίσως θα έπρεπε εγκαίρως να υπάρξει μέριμνα για τη συντήρησή τους και την ανάδειξή τους. Γεγονός βέβαια αρκετά δύσκολο μιας και είναι ελάχιστες οι δυνατότητες που δίνονται από την πολιτεία στην κατεύθυνση αυτή.

Δείτε επίσης:

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή