Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων

Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη, πραγματοποιείται κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το κατεπείγον, αναφέρεται ως «λόγω της επιτακτικής ανάγκης λήψης απόφασης για πραγματοποίηση συλλαλητηρίου για την κατανομή των Πανεπιστημιακών Σχολών, των καταληκτικών ημερομηνιών καθώς και για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου».

Η συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στις 2 το μεσημέρι και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση ψήφισης πίστωσης και δέσμευσης ποσού, για την πραγματοποίηση της 78ης Πανελλήνιας Ορειβατικής Συγκέντρωσης στις 21 και 22 Ιουλίου 2018 στο Κερκέτιο Όρος (Κόζιακας), που διοργανώνει ο Σύλλογος Ορειβασίας – Χιονοδρομίας Ν. Τρικάλων σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.

2. Έγκριση απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρικκαίων με θέμα: «Τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Τρικάλων, στο Ο.Τ.135, της Πολεοδομικής Ενότητας VI, X, XI  συν. «Στρατώνες, Βουβή, Κέντρο», (Απόφαση Νομάρχη Τρικάλων 2941/05-09-1990, ΦΕΚ 539/Δ/11-10-1990), και συγκεκριμένα επί της οδού Κανούτα, με αλλαγή χρήσης στο χώρο με υφιστάμενο χαρακτηρισμό «Κέντρο Πολιτιστικών και Εμπορικών Δραστηριοτήτων», σε νέο χαρακτηρισμό ως « Χώρο Στάθμευσης –Σταθμός Οχημάτων».

3. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου:  «Ανακατασκευή εξωτερικών γηπέδων Αθλητικών Κέντρων   Πυργετού και Μπάρας» προϋπολογισμού μελέτης 130.000 ευρώ με ΦΠΑ/

4. Απευθείας εκποίηση, στην ΚΤΕΛ Τρικάλων Α.Ε., τμήματος δημοτικής έκτασης, εμβαδού 4.673,71 m2, η οποία βρίσκεται στο Ριζαριό Τρικάλων.

5. Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών.

6. Χορήγηση  άδειας παραγωγού  υπαίθριου εμπορίου στην Ελένη Αντωνίου.

7. Χορήγηση  άδειας παραγωγού  υπαίθριου εμπορίου  στον Γεώργιο Ταμπακά.

8. Συζήτηση – Απόφαση για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου για την κατανομή των Πανεπιστημιακών Σχολών.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή