Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατερίνα Παπακώστα: Τα Τρίκαλα την ακολούθησαν και στα Γιάννενα…

Δεν απέφυγε τον αρνητικό σχολιασμό

Μπορεί να απέφυγε την παρέλαση στα Τρίκαλα αλλά δεν έλλειψαν τα αρνητικά σχόλια και δημοσιεύματα. Ο λόγος για τη βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Παπακώστα και μέλος στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την τραγωδία των Τεμπών, η οποία δεν βρέθηκε μεν στην εξέδρα της παρέλασης στα Τρίκαλα, αλλά παραβρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις των Ιωαννίνων μετά τον άρον άρον ορισμό της από τον Πρόεδρο της Βουλής ως εκπρόσωπό του.

Αυτός είναι και ο λόγος εξάλλου που δεν αναφερόταν πουθενά ως επίσημος θεσμικός εκπρόσωπος στα Ηπειρωτικά ΜΜΕ. Δεν έλλειψαν όμως οι αναφορές για την παρουσία της. Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα του Epirus Post, που επισημαίνει ότι απέφυγε μεν τα Τρίκαλα μετά το μήνυμα της οικογένειας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στα Τέμπη από το Καστράκι ωστόσο, η παρουσία της στα Γιάννενα φαίνεται ότι έγινε «πυροσβεστικά» και με παρέμβαση του προέδρου της Βουλής.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται το εξής, «Οι οικογένειες των θυμάτων είχαν απευθύνει ανοιχτή επιστολή τονίζοντας ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους υπόλοιπους βουλευτές του Νομού αλλά μόνο με την ίδια και  ζητούσαν ως ελάχιστο σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων να μην παραστεί στις εκδηλώσεις. Πυροσβεστικά λειτούργησε ο πρόεδρος της βουλής ο οποίος έβγαλε από την δύσκολη θέση την βουλευτή Τρικάλων καθώς την όρισε ως εκπρόσωπό του στις εορταστικές εκδηλώσεις των Ιωαννίνων.

Έτσι η κ. Παπακώστα εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Μπιζανομάχων και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή