Κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο βάδην η Αντιγόνη της …Καρδίτσας

Η Καρδιτσιώτισσα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην πρώτη της συμμετοχή σε κλειστό στίβο σε αγώνα βάδην, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ.

Αν και για την Αντιγόνη η εμπειρία είναι μεγάλη στους στίβους, δεν αγωνίστηκε ποτέ σε κλειστό στίβο.

Η 36χρονη πρωταθλήτριά μπήκε σήμερα για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα βάδην σε κλειστό στίβο και κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000μ βάδην κλειστού στην κατηγορία γυναικών με το χρονόμετρο να σταματά στα 12.27.18.

Το ρεκόρ με 12.35.16 κατείχε η Δέσποινα Ζαπουνίδου που το είχε πετύχει στη διάρκεια του πρωταθλήματος κλειστού στίβου, στις 8 Φεβρουαρίου 2014.

«Με φόβιζε ο στίβος στον κλειστό στίβο, έτσι όπως είναι οι στροφές μου δημιουργούσαν πρόβλημα και πίστευα ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Τελικά αποδείχτηκε ότι όταν έχεις θέληση και η προετοιμασία είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο βγαίνουν καλές επιδόσεις. Αυτή την εποχή προετοιμάζομαι για τα 20χλμ και αποφασίσαμε με τον προπονητή μου να πάρω μέρος στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας στη σημερινή ημερίδα. Είναι το πρώτο ρεκόρ στην καριέρα μου και ο πρώτος μου αγώνας σε κλειστό στίβο. Με τον προπονητή μου, Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο έχουμε άψογη συνεργασία αυτούς τους τρεις μήνες που είμαστε μαζί και θέλω να τον ευχαριστήσω. Στη συνέχεια θα πάρω μέρος στους Βαλκανικούς ενώ προετοιμάζομαι με στόχο βέβαια το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο» δήλωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή