Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καθαρή μεν….αλλά με διαρροές ακόμη η βρύση στην πλατεία Χατζηπέτρου

Παρά την μεγάλη συζήτηση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο το πρόβλημα παραμένει

Δεν υπάρχει συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου που να μην έχει συζητηθεί η πλατεία Χατζηπέτρου και η βρύση της, αφού τα τελευταία χρόνια είτε γεμίζει με κάθε λογής σκουπίδια και ξεχειλίζει, είτε εμφανίζει διαρροές.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μάλιστα, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, η βρύση ήταν η αφορμή για να ανακοινώσει ο δήμαρχος τις προσλήψεις 20 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις στον τομέα της καθαριότητας για να αναλάβουν καθήκοντα το διάστημα του Μύλου των Ξωτικών.

Είχε επισημάνει δε ότι ο χώρος στην εν λόγω πλατεία θα καθαρίζεται ανελλιπώς ώστε να μην υπερχειλίζει η βρύση με κίνδυνο να γλιστρήσει κάποιος από τους χιλιάδες που θα διασχίζουν το σημείο για να πάνε στον Μύλο.

Και όντως έγινε. Ο χώρος πάντως σήμερα το πρωί φαινόταν περιποιημένος αλλά όχι στεγνός μιας και μια βλάβη-διαρροή, ήταν η αιτία που και πάλι το πεζοδρόμιο θύμιζε ποτάμι από νερά που έρεαν άφθονα.

Καλό θα είναι να δοθεί ένα τέλος στο ζήτημα πάντως με τις κατάλληλες παρεμβάσεις γιατί και η βρύση αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, όπως επίσης αξίζει να είναι λειτουργική μιας και είναι από τις λίγες που απέμειναν στην περιοχή μας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή