Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισαν» οι Καστανιώτες (ΦΩΤΟ)

Με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται!

Ο εθελοντισμός στην Καστανιά φαίνεται πώς είναι το ένα και το αυτό για τους κατοίκους της, οι οποίοι δεν δίστασαν να βοηθήσουν στην ανάπλαση δημοφικών σημείων του χωριού ενόψει του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δράσης της Τ.Κ. Καστανιάς «Συμμετέχω, γίνομαι λύση» ο πρόεδρος Γιώργος Κόφφας μαζί με κατοίκους πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης τόσο στην Γκούρα όσο και στο προαύλιο του σχολείου.

Όπως έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του:

Με αυτή την ομάδα δεν χάνεις ποτέ… Ο εθελοντισμός πάντα νικά και μας πάει ένα βήμα πιο μπροστά!! Σήμερα πήραμε μαζί μας την καλή διάθεση, σκούπες, φαράσια, τσουγκράνες, γάντια, σακούλες κ.λ.π. και συγκεντρωθήκαμε σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του χωριού μας (τοποθεσία Γκούρα) για την υλοποίηση της νέας φιλόδοξης δράσης της Τ.Κ. Καστανιάς «Συμμετέχω, γίνομαι η λύση» Πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης τόσο στην τοποθεσία Γκούρα όσο και στο προαύλιο τού σχολείου!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που ήρθαν και αγκάλιασαν αυτή τη δράση, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Μορφωτικός Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς που ήταν μαζί μας και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που θα θέλατε να είστε μαζί μας αλλά οι υποχρεώσεις σας δεν σας το επέτρεψαν! Guest Star όπως πάντα η σκυλίτσα του χωριού Πόπη!! Πρόθεση και στόχος μας είναι αυτή η δράση να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται τουλάχιστον τέσσερις 4 φορές το χρόνο λειτουργώντας υποστηρικτικά στο δύσκολο έργο της καθαριότητας και της φροντίδας του χωριού!! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου!!».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή