Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καθηγητής αυθεντία στο Καποδιστριακό προειδοποιεί τους φοιτητές: Αν δεν εμβολιαστείς ‘κόβεσαι’ απριόρι

Μια απίστευτη ανακοίνωση για την έναρξη των παραδόσεών του για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος έκανε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2021, ο καθηγητής Μοριακής Βιολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Γεώργιος Διαλλινάς, καθώς υποστηρίζει πως οι ανεμβολίαστοι φοιτητές θα κοπούν στο μάθημα του!

Ο κ. Διαλλινάς ενημερώνει τους φοιτητές ότι αν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του, η παρουσία τους σε αυτό είναι υποχρεωτική (σωστό) αλλά και πως θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι.

Ο κ. καθηγητής, αφού επισημαίνει -και ορθώς- πως ο εμβολιασμός των φοιτητών δεν είναι υποχρεωτικός και πως όλα τα παραπάνω είναι απλώς «προτροπή», υπογραμμίζει με έμφαση ότι ένας τριτοετής φοιτητής στη Μοριακή Βιολογία αν δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία των εμβολίων, τότε δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει το μάθημά του.

Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Διαλλινάς ενημερώνει τους φοιτητές πως αν δεν εμβολιαστούν και παρακολουθήσουν το μάθημά του, τότε προφανώς θα ΚΟΠΟΥΝ.

Εκ των προτέρων δε, αποφασίζει πως οι ανεμβολίαστοι κατά του κορωνοϊού φοιτητές είναι ανίκανοι, ακατάλληλοι και προφανώς υστερούν πνευματικά και για τους λόγους αυτούς δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν το μάθημά του.

Με έναν πρωτοφανή φανατισμό που παραπέμπει σε Ταλιμπάν, θεωρεί κάθε φοιτητή που αμφισβητεί τα γνωστά σκευάσματα κατά του κορωνοϊού ακατάλληλο για τη Μοριακή Βιολογία.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γεώργιου Διαλλινά:

 

 

Ο καθηγητής μίλησε στο «Ζούγκλα» για την ανακοίνωση του και δήλωσε ότι στηρίζει απόλυτα τη συγκεκριμένη απόφασή του, η οποία όπως τόνισε αποτελεί «προτροπή» και όχι απαγόρευση, μιας και φυσικά ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός για τους φοιτητές.

«Εγώ ως καθηγητής έχω κάποια προαπαιτούμενα για τους φοιτητές μου. Θεωρώ ότι όποιος αρνείται τη σημασία των εμβολίων, δεν έχει ιδέα από μοριακή βιολογία και ούτε την ορθολογική και απαραίτητη γνώση για να παρακολουθήσει το μάθημά μου».

Ο κ. Γεώργιος Διαλλινάς επισημαίνει ότι το μάθημά του είναι επιλογής, άρα οι φοιτητές που διαφωνούν μαζί του προτρέπονται να επιλέξουν κάποιο άλλο από τα 40 μαθήματα επιλογής που έχει το τμήμα.

«Δεν πρόκειται να κάνω πίσω στην απόφασή μου ακόμα κι αν μου το ζητήσει ο Πρύτανης. Είναι θέμα ήθους», επισήμανε.

 

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή