Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καθησυχασμένοι οι Μεγαλοκαλυβιώτες μετά την ενημέρωση από την ΔΑΕΦΚ

Ο συντονιστής Λάμπρος Βουρλούμης προσπάθησε να λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τις αποζημιώσεις

Καθησυχασμένοι όσον αφορά τις διαδικασίας, αλλά προβληματισμένοι για την γραφειοκρατία και όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, έφυγαν οι κάτοικοι των Μεγάλων Καλυβιών, μετά την ενημέρωση που τους έγινε από την ΔΑΕΦΚ σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε με τα σπίτια τους που χαρακτηρίστηκαν πράσινα, κίτρινα, κόκκινα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο παλιό Δημαρχείο του χωριού, όπου έδωσαν το παρόν πάνω από 180 Μεγαλοκαλυβιώτες.

Επρόκειτο για την συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη εβδομάδα αλλά ματαιώθηκε, με τους κατοίκους των Μεγάλων Καλυβίων να δυσανασχετούν.

Αυτή τη φορά η ενημέρωση έγινε από τον συντονιστή των συνεργείων για τις αυτοψίες Λάμπρο Βουρλούμη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι φρόντισαν να ενημερώσουν λεπτομερώς τους για τα όσα προβλέπονται για τις ζημιές που υπέστησαν οι περιουσίες τους, τις δυνατότητες που υπάρχουν αλλά και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για τις αποζημιώσεις τους.

Πράγματα, για τα οποία η μεγαλύτερη μερίδα των κατοίκων βρισκόταν στο «σκοτάδι», με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον τους.

Ο κ. Βουρλούμης, σε μια προσπάθεια να λύσει όλες τις απορίες των κατοίκων για τα σπίτια και τις περιουσίες τους και να καθησυχαστούν, τόνισε πως βρίσκονται εδώ για να τους βοηθήσουν και ο κάθε πλημμυροπαθείς θα μπορεί να απευθύνεται στο αρμόδιο γραφείο που έχει συσταθεί στο Δημαρχείο Τρικάλων.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλα Καλύβια: Στο παλιό δημαρχείο ο συντονιστής κλιμακίων ελέγχων των ζημιών

Στα «κάγκελα» οι Μεγαλοκαλυβιώτες

Μεγάλα Καλύβια: Ο συντονιστής των κλιμακίων “έστησε” τους πλημμυροπαθείς

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή