Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας ετοιμάζει η κυβέρνηση

Προς καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας προσανατολίζεται η κυβέρνηση, εν όψει του κινδύνου κατάρρευσης του συστήματος Yγείας.

Μπροστά στον κίνδυνο κατάρρευσης του συστήματος Υγείας, που δοκιμάζει τα όριά του αυτές τις ημέρες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Η κυβέρνηση τρέμει στο ενδεχόμενο να καταρρεύσει το «πολύπαθο», λόγω μνημονίων, σύστημα Υγείας το οποίο δεν μπορεί να αντέξει μία ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει αύριο, τους πολιτικούς αρχηγούς, με τηλεδιασκέψεις, για την κατάσταση που επικρατεί.

Θα ζητήσει την συναίνεσή τους σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί, όπως όλα δείχνουν, απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών, ανάλογη με αυτή της Κίνας.

Σύμφωνα με τον επίκουρο καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη «Αυτή την στιγμή νοσούν στην χώρα μας 3.000 έως 5.000 που δεν το γνωρίζουν»

Στην χώρα μας ο αριθμός νοσούντων και νεκρών είναι από τα μικρότερα παγκοσμίως και η λύση που προτείνεται, σίγουρα είναι ακραία, ωστόσο θεωρείται απαραίτητη εάν μέχρι την Τετάρτη υπάρξει κάθετη αύξηση των κρουσμάτων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή