Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ : Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας –Δημιουργία τράπεζας αίματος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα 19 – 23 Οκτωβρίου 2020  ακόμη μια για φέτος, οργανωμένη δράση των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ. Η εθελοντική αιμοδοσία.

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ πιστά στην ανάγκη της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού εκπόνησαν για 2η χρονιά το ευρύ κοινωνικό πρόγραμμα «ΔΥΝΑΜΑΙ».

Το πρόγραμμα Κοινωνικής ευθύνης «ΔΥΝΑΜΑΙ» των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής, σε πράξεις και ενέργειες που έχουν να κάνουν με ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.

Αναμφίβολα η ενεργή συμμετοχή των γονιών σε όλες τις πτυχές της ζωής των παιδιών τους και μαθητών μας έχει πρωταρχική σημασία. Τα μαθήματα που μπορούμε να δώσουμε εμείς οι γονείς και προπονητές στα παιδιά- μαθητές μας με την ευκαιρία των καταστάσεων που προκύπτουν από τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, τους αποβαίνουν πολύτιμα όταν θα ενηλικιωθούν.

Τέλος πρέπει να καταλάβουμε κυρίως εμείς οι γονείς και οι δάσκαλοι και να το μεταδώσουμε στα παιδιά μας ότι η εκπαίδευση είναι πολιτισμός. Είναι κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Εάν αποσυνδεθεί από αυτά, απογυμνώνεται και δεν έχει ουσία και ιδιαίτερο νόημα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους αυτούς που προσέφεραν το αίμα τους (μέλη των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ και μη) ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, καθώς και στο προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Τρικάλων.   

Για τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Νίκος Τσιακάρας

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή