Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα που υποβλήθηκε από την υποστήριξη της κατηγορίας

Συνθήματα κατά του Ηλία Μίχου και των υπολοίπων κατηγορουμένων εξαπέλυσαν δεκάδες άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα, ενώ ένταση επικράτησε κι όταν η μητέρα της 12χρονης αντίκρισε στην αίθουσα τον κατηγορούμενο Μίχο.

Η αδερφή της ανήλικης από τον Κολωνό βγήκε από τη δικαστική αίθουσα και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν από το δικαστήριο.

Αφού ευχαρίστησε τους αλληλέγγυους για τη συμπαράσταση τους, τους παρακάλεσε να σταματήσουν να φωνάζουν συνθήματα και να απομακρυνθούν από το χώρο, διότι όπως ανέφερε, διαφορετικά δεν θα εκκινήσει η δίκη.

«Ήρθαμε να δικαιωθεί η μάνα και η αδερφή μου, σας παρακαλώ πολύ, θα περάσει το 18μηνο και θα βγουν όλοι έξω από τη φυλακή, σας παρακαλώ πολύ και σας ευχαριστώ».

26 οι κατηγορούμενοι

Συνολικά 26 κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο επιχειρώντας να αντικρούσουν το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν.

Ο Ηλίας Μίχος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, θεωρείται ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης. Κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη μαστροπεία της ανήλικης, παιδική πορνογραφία και οπλοκατοχή. Οι υπόλοιποι 24 κατηγορούνται κατά περίπτωση για γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη έναντι αμοιβής και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Για διακεκριμένη μαστροπεία και διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κατηγορείται η μητέρα της 12χρονης.

πηγή: thepressproject.gr

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή