Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας: Με το βλέμμα στην κάλυψη όλων των ιατρείων στα χωριά

Αυξάνονται οι ανάγκες λόγω εκλογών και καλοκαιριού – Ζητούμενο η συνεχής λειτουργία του αιματολογικού εργαστηρίου και του ακτινολογικού

Με 17 περιφερειακά ιατρεία, 7-8 μόνιμους γιατρούς και συμπληρωματικά αγροτικούς γιατρούς, καλύπτονται οι ανάγκες στα χωριά του δήμου Μετεώρων όσον αφορά την ιατρική τους παρακολούθηση.

Μιλώντας στο Trikalanews.gr o συντονιστής διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας Ζήσης Κελεπούρης, αναφέρει ότι παρόλο τις αυξημένες ανάγκες λόγω εκλογών και καλοκαιριού, γίνεται η προσπάθεια ώστε κανένα χωριό να μη μείνει ακάλυπτο από γιατρό.

Βέβαια, υπάρχουν και ζητήματα για τα οποία καταβάλλεται προσπάθεια να επιλυθούν. Το ένα έχει να κάνει με την συνεχή λειτουργία του αιματολογικού εργαστηρίου ώστε να μπορούν ανελλιπώς να γίνονται οι εξετάσεις αίματος των ασθενών και να βγαίνουν άμεσα τα αποτελέσματα.

Όπως μας τονίζει ο γιατρός Ζήσης Κελεπούρης, ήδη υπάρχει ο εξοπλισμός και μένει η κάλυψη με την αντίστοιχη ειδικότητα. Το ίδιο ισχύει και για το ακτινολογικό. Όπως ανέφερε ο συντονιστής- διευθυντής του Κ.Υ. Καλαμπάκας, γίνονται προσπάθειες κάλυψης των κενών αυτών σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ, μιας και λόγω της επισκεψιμότητας στην περιοχή, κρίνεται αυτονόητη η παροχή των προαναφερόμενων εξετάσεων.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή