Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Κεραυνός» το στυγερό έγκλημα για τη γειτονιά της οδού Καρδίτσης στα Τρίκαλα

«Κυκλοφορούσε χωρίς να φαίνεται ότι τον απασχολεί κάτι» λένε επιχειρηματίες της περιοχής

«Δεν ήταν κάτι που περιμέναμε» λένε στο trikalanews.gr, όσοι βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου ο πατροκτόνος ΔΚ φέρεται να διαμέλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι και τις τελευταίες ημέρες, έβλεπαν τον θύτη να κινείται στην περιοχή και στην επιχείρησή του, χωρίς καν να φαίνεται ότι τον απασχολεί κάτι ή να έχουν διαπιστώσει κάτι που να τους προκαλέσει εντύπωση.

Το γεγονός ότι μια ανάσα από την πόρτα τους είχε συμβεί το αποτρόπαιο έγκλημα τους έχει σοκάρει όπως τονίζουν.

«Δεν είχαμε αντιληφθεί προφανώς κάποιο πρόβλημα ή οτιδήποτε που μπορεί να μας προβλημάτιζε» λέει ο κ. Δημήτρης από βενζινάδικο της περιοχής συγκλονισμένος για όσα αποκαλύφθηκαν από χθες νωρίς το απόγευμα.

Το ίδιο ανέφερε και ο Χρόνης Αγορίτσας που διατηρεί την επιχείρησή του στα 30 μέτρα από την επιχείρηση όπου συντελέστηκε το δράμα. «Πρόκειται για έναν κλειστό και ήσυχο άνθρωπο», όπως είπε στο trikalanews.gr, «αν και κλειστός ουδέποτε μας πήγε στο μυαλό ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι τέτοιο». Ο ίδιος, τον έβλεπε καθημερινά να περνάει με το μηχανάκι με το οποίο κινούταν, ωστόσο είχαν αρκετό διάστημα να μιλήσουν. Όπως μας είπε όμως, «Φαίνεται ότι ο θάνατος της μητέρας του τον είχε επηρεάσει βαθιά».

Το συμβάν έρχεται να προστεθεί σε αυτά των πιο δυσάρεστων και σοκαριστικών περιστατικών για την περιοχή μας και όχι μόνο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή