Κερδοφορία από βίντεο με αυτιστικό παιδάκι το οποίο δόθηκε σε άλλη οικογένεια

Ένα ζευγάρι από το Οχάιο των ΗΠΑ, ανέβαζε από το 2017 βίντεο στο λογαριασμό τους στο YouTube, τα οποία έδειχναν τους ίδιους σε τρυφερές, χαρούμενες στιγμές μαζί με το υιοθετημένο αγοράκι τους από την Κίνα, που είχε αυτισμό. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκινηθεί ο κόσμος, να πέφτουν βροχή τα like και οι followers, κλείνοντας συμφωνίες για διάφορες χορηγίες, κερδίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Κάποια στιγμή, ο κόσμος έχασε τα «ίχνη» τους αφού σταμάτησαν τα βίντεο και αναρωτήθηκε τι είχε συμβεί και πού βρίσκεται ο μικρός Huxley. Τελικά, επειδή το κλίμα είχε φορτιστεί έντονα και ο κόσμος «απαιτούσε» να μάθει, το ζευγάρι ανέβασε νέο βίντεο, στο οποίο εξηγούσε ότι το παιδί παρουσίασε προβλήματα συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποια θέματα με τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, κι έτσι αναγκάστηκαν να το δώσουν σε μια άλλη οικογένεια, όπου τώρα είναι ευτυχισμένο και περνά πολύ καλά.

Όπως ήταν φυσικό, μετά από όλα αυτά, τα βίντεο με το παιδί διαγράφτηκαν ενώ ο λογαριασμός του ζευγαριού από το Οχάιο παραμένει ενεργός.

 

 ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή