Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κερδοφόρος για τον Δήμο Τρικκαίων ο …Τόνι Σφήνος

Άφησε κέδρος …300 ευρώ στο ταμείο της e-trikala
 
Μετά το … Facebook, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων «σήκωσε» τους τόνους για την έλευση του Τόνι Σφήνος, ο Δημήτρης Παπαθανασίου.
Ο Επικεφαλής της παράταξης «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» αφού «κατσιάδασε» την Ντίνα Δήμα που δεν είχε ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι στις πιστώσεις που ψήφισε το Σώμα για την «Εβδομάδα Κινητικότητας» υπήρχε και …Τόνι Σφήνος,  ζήτησε να μάθει «πόσο πήγε το …μαλλί» για την παρουσία του καλλιτέχνη.
«Ο Τόνι Σφήνος ήταν απόφαση του …e-trikala και ρωτήστε τον κ. Κωτούλα για το κόστος», απάντησε η κ. Δήμα…
Την απάντηση την έδωσε ο …Γιάννης Κωτούλας που ανέφερε πως «το e-trikala έφερε με 1.000 ευρώ (με ΦΠΑ) τον Τόνι Σφήνο» και πρόσθεσε «τα χρήματα βγήκαν από …λουκάνικα και σουβλάκια και μπήκαν και 300 ευρώ στο ταμείο»…
«Την απόφαση να φέρουμε τον Τόνι Σφήνο την πήραμε ομόφωνα απόντος του κ. Χατζηγάκη», συνέχισε ο κ. Κωτούλας, κάνοντας … έξαλλλο τον Δημήτρη Χατζηγάκη που αναρωτήθηκε «τι δουλειά έχει το e-trikala σε υπόθεση που δεν το αφορούσε»…
«Είναι θέμα ηθικό που παρακάμφθηκε από την e-trikala το Δημοτικό Συμβούλιο», σχολίασε ο Γιώργος Καϊκης.
Ποτέ δεν συζητήσαμε ποιοι θα έρθουν στην συναυλία, ψηφίσαμε μόνο τα έξοδα της ηχητικής κάλυψης. Την επιλογή την έκανε το e-trikala και ήταν επιτυχημένη συναυλία» ήταν η θέση του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή