Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κι άλλα έργα για την οδική ασφάλεια από το δίδυμο Αγοραστού Μιχαλάκη

Ενισχύει την οδική ασφάλεια σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων με 500.000 ευρώ  η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη βελτίωση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπογράφει το επόμενο διάστημα τη σύμβαση του έργου «Συντήρηση ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου περιοχής Καλαμπάκας -Τρικκαίων», συνολικού  προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Το έργο αφορά στη βελτίωση  τμημάτων στην Εθνική οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων,  στην Εθνική οδό Τρικάλων -Γρεβενών καθώς και σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου των δήμων Τρικκαίων και Μετεώρων.

 «Προτεραιότητα μας είναι η  ασφαλής μετακίνηση των ανθρώπων, η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η δημιουργία θέσεων εργασίας. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες, διεκδικήσαμε κονδύλι 500.000 ευρώ  και προχωράμε σε παρεμβάσεις βελτίωσης  σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Χρησιμοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο προκειμένου οι συμπολίτες μας να απολαμβάνουν ένα  σύγχρονο και  ασφαλές οδικό δίκτυο. Με τα έργα, συντηρούμε και δημιουργούμε θέσεις εργασίας και φέρνουμε μόχλευση στην τοπική, πραγματική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή