Κοινωνικά

Κηδεία Ευανθίας Λιάσκου την Τρίτη στην Καστανιά Καλαμπάκας

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καστανιάς Καλαμπάκας θα τελεστεί η κηδεία της Ευανθίας Θωμ. Λιάσκου, σε ηλικία 85 ετών.

16 Feb 2026

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η Ευανθία Θωμ. Λιάσκου, μητέρα, γιαγιά και θεία.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 11.00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καστανιάς Καλαμπάκας.

Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό την ίδια ημέρα στις 10.30 π.μ., ενώ ο καφές θα προσφερθεί στο καφενείο του Χρήστου Παπαπούλιου στην Καστανιά Καλαμπάκας.

Την εκλιπούσα αποχαιρετούν τα παιδιά της Αναστάσιος και Γεωργία Λιάσκου, Γεώργιος και Μαρία Λιάσκου, τα εγγόνια, τα δισέγγονα, τα ανήψια και οι λοιποί συγγενείς.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..