ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Την Τρίτη στα Σαράγια η κηδεία της ιατρού Σοφίας Βενέτη

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στα Σαράγια Τρικάλων θα τελεστεί η κηδεία της παθολόγου Σοφίας Βενέτη. Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων δωρεά στη «Φλόγα».

22 Feb 2026

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2026 θα τελεστεί στα Τρίκαλα η κηδεία της παθολόγου Σοφίας Νικ. Βενέτη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στον ιατρικό κόσμο και στην τοπική κοινωνία.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 3:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στον Ναό στις 2:30 μ.μ.

Η εκλιπούσα υπηρέτησε επί σειρά ετών ως παθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα τόσο στους συναδέλφους της όσο και στους ασθενείς που τη γνώρισαν μέσα από την επαγγελματική και ανθρώπινη παρουσία της.

Την εκλιπούσα αποχαιρετούν τα παιδιά της Κωνσταντίνος Ντέμος, Νικολέτα Ντέμου και Χαράλαμπος Φρέστας, τα εγγόνια Ιωάννα και Αβάπτιστο, τα αδέλφια της Ευάγγελος Βενέτης και Ελευθερία Πολύζου, Μαίρη Βενέτη και Στέφανος Τσιγάρας, τα ανήψια και οι λοιποί συγγενείς.

Με επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων τα χρήματα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Ο καφές θα προσφερθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..